BB-Kräm från Korea – Vilken ska man välja?

Vi har lärt känna BB-krämen i ett tag nu, men när den introducerades för oss orsakade den ett genomslag i skönhetsindustrin. Vi bör tacka de koreanska kvinnor som blandade ansiktskräm med foundation och kräm med UV-filter i en produkt och använde det på ansiktet, vilket resulterade i en fantastisk glödande ansiktseffekt. Idag är kvinnor över hela världen besatta av BB-krämer. Men låt oss inte glömma att de bästa krämerna av denna typ kommer från Korea. Om du vill ha en BB-kräm med originalrecept och textur bör du välja krämer som kommer från den orientaliska delen av världen – inget kan mäta sig med dem. Idag ska vi diskutera koreanska BB-krämer. Läs vidare och kolla in vilken som är din favorit?

Dr. G – Bright +, Super Light Brightening Balm SPF 30 PA++

Koreanska BB-krämer rekommenderas för alla hudtyper och hyer. De har lindrande och rynkreducerande egenskaper. Dess konditionerande åtgärd baseras på en 36-procentig koncentration av örtvattnet Centella Asiatica.
BB-krämen är väldigt behaglig och lätt och är perfekt på sommaren. Det är inte en av de högtäckande BB-krämerna när det kommer till ”koreanska” produkter men den ger tillfredsställande täckning och jämnar ut hyn perfekt. BB-krämer smälter perfekt samman med huden varar länge eftersom de försiktigt torkar in i huden för att säkerställa en vacker effekt i många timmar.

It’s Skin, Babyface Silky BB, cream BB, 35 g

Denna är tjock och täcker ansiktet perfekt med ett bra UV-skydd. Den har en aningen varm ton, men har förmågan att subtilt justera hudfärgen. Denna produkt kommer bara i en färg. Kvinnor med oljig hud och överskott av talg kommer garanterat gilla denna BB-kräm starkt.
I receptet hittar vi flera aktiva ingredienser som vitamin B3 som hjälper till att balansera överproduktionen av talg, vitamin E med antioxidantisk åtgärd, mycket adenosin med upplyftande egenskap, men också hyaluronsyra som återfuktar huden.
Denna kräm reglerar talgsekretionen perfekt och arbetar mot lyster i T-zonen. Vidare har den antibakteriella egenskaper och täpper inte igen porerna (orsakar inte blackheads).

SKIN79 – Super + Beblesh Balm Triple Function Green SPF 30+

Skin 79 har flera BB-krämer i sitt erbjudande och varenda en är värd att prova, men de mest effektiva är de gröna BB-krämerna som är perfekta för oljig hud eller hud som kräver justering under dagen. Den har SPF 30+ och fungerar fantastiskt för problematisk, aknebenägen och oljig hy. Den gör porerna mindre synliga och reglerar talgsekretionen. Efter användning torkar den försiktigt ut huden utan att ge en mask-effekt. Samtidigt ser den till att huden håller sig matt i flera timmar.
Denna BB-kräm är perfekt för personer med vanlig hy och aningen gula toner då den snyggt jämnar ut huden. Krämens täckning klassas som medium men du kan subtilt addera lager genom att lägga på lite mer kräm på problematiska hudområden.

HOLIKA HOLIKA – Moisturizing Petit BB SPF 30 ++

BB-kräm med en gulaktig ton, liknar Skin 79-krämen. Denna version täcker bättre än sin gröna kompis och har en mer intensiv mattifierande effekt. Den ger god täckning med första lagret, jämnar ut hudtonen, gör ansiktet lent och täcker hyperpigmentering och blämmor. Den innehåller teträdolja som läker aknedrabbad hud och har antiseptiska egenskaper. Denna kräm innehåller också hyaluronsyra och populära SPF 30.