Nanobrow Lamination Gel för en långvarig laminerad ögonbrynseffekt

En extremt hållbar bryngel som ger den laminerade bryneffekten – detta är Nanobrow Lamination Gel. Hur fungerar den? Vilken nyans ska man välja? Här är en lista med svar på de vanligaste frågorna.

Vad är Nanobrow Lamination Gel?

Denna superstarka ögonbrynsgel är utformad för daglig styling, ifyllning och fixering av ögonbrynen. Den får dina ögonbryn att se fantastiska ut varje dag, oavsett om de är tunna eller tjocka. Lamination Gel fungerar perfekt när den används ensam men du kan också kombinera den med din favoritbrynpenna, pomade eller puder. Den finns i 4 nyanser: Transparent (genomskinlig), Beige (ljusbrun), Brun (mörkbrun) och Svart (svart).

Hur fungerar Nanobrow Lamination Gel?

Med bara några få penseldrag får du ögonbrynen att se definierade och unika ut. Formulan med vårdande ricinolja tjocknar naturligt, ger volym och framhäver formen på ögonbrynen. Den lilla borsten gör att du kan nå alla brynhår, även de kortaste. Spoolie-borsten i silikon gör att du kan kamma och separera dina ögonbryn med precision. Deras form blir definierad och eventuella glesa områden fylls i. Varför spendera en förmögenhet på en behandling för brynlaminering hos en kosmetolog när Nanobrow Lamination Gel ger samma effekt?

Hur använder man Nanobrow Lamination Gel?

Borsta ögonbrynen med hjälp av en spoolie-borste och fokusera på de områden som du vill fylla i. Var försiktig med den inre kanten av dina ögonbryn och gör bara några få penseldrag för att skapa en jämn skuggningseffekt och ge mer färg till brynens yttre del. Du kan enkelt kombinera Lamination Gel med andra sminkprodukter för ögonbrynen, både före och efter deras applicering. Välj Nanobrow Lamination Gel om du vill få en naturlig men långvarig ögonbrynsstyling som håller hela dagen. Den är perfekt för snabbt vardagssmink och speciella tillfällen när precision och perfekt utfört smink är avgörande. Den lossnar lätt från ögonbrynen – det enda du behöver är sminkborttagning.

Är Nanobrow Lamination Gel lämplig för tunna ögonbryn?

Självklart! Det spelar ingen roll om dina ögonbryn är naturligt tjocka eller tunna och känsliga, Nanobrow-produkterna är avsedda för personer med alla typer av ögonbryn.

Är Nanobrow Lamination Gel lämplig för känslig hud?

Ja, den här produkten är säker för känslig hud. Lamination Gel’s formula är tillverkad av noggrant utvalda ingredienser som är säkra för huden. Formulan är berikad med närande och stärkande ricinolja.

Om du är osäker på om Nanobrows gel är lämplig för dig kan du göra ett lapptest på ett litet hudområde, till exempel bakom örat före första användningen.

bästa ögonbrynsgel för hållbarhet

Vilken nyans av Nanobrow Lamination Gel passar mig?

Nanobrow Lamination gel finns i 4 naturliga nyanser. Alla kan säkert hitta den bästa nyansen som matchar deras drag. Vi har testat dem åt dig! Kolla in vilken nyans som passar dina ögonbryn.

Välj:

  • Beige (ljusbrun) om du är blond med ganska ljusa ögonbryn.
  • Brun (mörkbrun) om du har brunt, rött eller kastanjebrunt hår och ögonbryn.
  • Svart (svart) om ditt hår, dina ögonbryn och ögonfransar är naturligt mycket mörka eller svarta.
  • Transparent (genomskinlig), när du vill framhäva dina naturliga ögonbryn på ett diskret sätt eller bara behöver ett starkt grepp utan att lägga till färg.

Nanobrow Lamination Gel – Ögonbrynsgel

Finns i färger:

Var kan man köpa Nanobrow Lamination Gel?

Du kan hitta den på nanobrow.se