TOPP 4 bästsäljande brynpomaderna

Den bästa ögonbrynspomaden? Du hittar den här! Du behöver inte längre leta ovetandes och köpa slumpmässiga produkter för att uppleva ännu en skönhetsbesvikelse. Kolla in de mest rekommenderade brynpomaderna, välj den bästa för dig och njut av dina perfekt definierade och häftiga ögonbryn!

Ögonbrynspomade – effekter

 1. Ögonbrynspomade hjälper till att definiera även de tunnaste och nästintill obefintliga ögonbrynen. Dess unika konsistens underlättar brynsminkning: du kan försiktigt rita utanför dina bryn för att få dem att se fylligare ut.
 2. Den skapar effekten av professionellt utförda naturligt tjocka ögonbryn!
 3. En bra brynpomad är lätt att använda, även för nybörjare. Om den är av god kvalitet så kan du applicera den i lager och bygga upp täckningen, och vid behov borsta bort överskottet med en spoolie-borste.
 4. Den ger definition till ditt utseende eftersom brynen sätter prägel på hela ansiktet, förbättrar dragen och ger djup åt din blick.
 5.  Brynpomade är effektivt och långvarigt. Den bästa ögonbrynspomaden garanterar flera månaders vackra ögonbryn och en långvarig, fantastisk sminkning som inte kräver några korrigeringar under dagen.

TOPP 4 bästsäljande brynpomaderna – RANGORDNING

Vilken är den bästa brynpomaden? Du behöver inte längre undra eftersom vi har hittat den åt dig! Vi valde ut den efter att i flera dagar ha testat ett dussintal olika pomader. Vi utsatte dem för många tester: hållbarhet, formula, konsistens, tillgängliga nyanser, storlek, pris och recensioner. Vet du vilken som är den mest rekommenderade och perfekta brynpomaden? Kolla in den!

1. EN SENSATION! Ögonbrynspomade – Nanobrow Eyebrow Pomade

Denna brynpomade Nanobrow har i princip ingen konkurrens. Den är oslagbar och klarade alla våra tester utan problem. Det viktigaste är hur den fyller i brynen: effekterna är fantastiska! Den ger vackert definierade ögonbryn och det är helt upp till dig om du vill ha en fin och diskret vardagssminkning eller en häftig kvällslook. Nanobrow Eyebrow Pomade säkerställer att du kan åstadkomma olika sminkningar. Den är mångsidig, eftersom den också gör att du utan ansträngning kan definiera dina ögonbryn och ge dem din drömform, fylla i luckor och efterlikna riktiga brynhår för att dölja glesa områden. Vi vet att du kommer att älska dess fantastiska formula: den är varken för rinnig eller för tjock, så den glider smidigt på huden. Även om du inte är skicklig på att sminka brynen kommer du att klara av att applicera den på nolltid!

Mer information kan hittas på de officiella webbplats: nanobrow.se

Nanobrow pomade har följande egenskaper:

 • vackra, naturliga nyanser, perfekta för alla hudtoner,
 • långvarig effekt, hög kvalitet och perfekt konsistens,
 • bra pris,
 • stor storlek och god prestanda,
 • utmärkta recensioner som bekräftar att det är den mest rekommenderade pomaden,
 • fantastiska sminkeffekter,
 • mångsidighet och möjlighet att skapa olika utseenden på brynen!

2. Kat Von D Beauty 24-Hour Super Brow Pomade

Vi var länge osäkra: Kat Von D pomade eller den berömda pomaden från Anastasia Beverly Hills? Vi valde Kat eftersom den överraskade oss med sin annorlunda gelliknande formula, vilket är anledningen till att den ofta beskrivs som en bryngel. Vi blev också charmade av de tillgängliga nyanserna: det är den enda gröna, gula eller röda pomaden som finns, och här har du en hel palett av färger att välja mellan! Kat Von D-pomaden ger dig mer än bara ögonbrynssmink: de ovanliga nyanserna kan användas som eyeliner eller till och med som läppenna. Den är perfekt för att skapa unika sminkningar, så om du drömmer om vinröda bryn som matchar ditt röda hår, voila! Du har just hittat den bästa brynpomaden till dig själv! Produkten håller länge och är definitivt värd att uppmärksamma. Varumärket Kat Von D är känt över hela världen för sina högkvalitativa produkter, bland dessa finns den mycket välrekommenderade brynpomaden.Vårt enda bekymmer är att den är så dyr.

Kat Von D:s pomade har följande egenskaper:

 •  mer än ett dussin olika nyanser, inklusive ovanliga nyanser (blått, marinblått, grönt etc.),
 • annorlunda konsistens som påminner om en gel,
 • lätt att applicera,
 • överraskar med sina långvariga effekter,
 • dyr.

3. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

En välkänd, mycket populär och ofta rekommenderad brynpomade, även om många tycker att den tyvärr inte passar alla plånböcker. Den förtjänar dock en plats på listan över våra bästa tips, eftersom den var en av de första pomaderna på skönhetsmarknaden med en sådan exceptionell hållbarhet, fantastisk formula och nyanser. Än i dag finns den i många makeupartisters sminkkit. Den gör att du kan skapa fantastisk täckning och djärva sminkningar. Den är perfekt för kvällssmink för en storslagen utekväll. Den finns i ett enormt utbud av 11 nyanser som vissa älskar, medan det för andra kan vara lite förvirrande hur man ska kunna välja den bästa nyansen eftersom samtliga är ganska lika varandra.

Anastasia Beverly Hills ögonbrynspomade har följande egenskaper:

 •  utomordentlig hållbarhet,
 • stark pigmentering,
 • fantastisk formula,
 • 11 nyanser att välja mellan,
 • högt pris.

4. Benefit Cosmetics POWmade

Varumärket Benefit är välkänt för sina sminkprodukter för ögonbryn. Den här mjuka krämen kommer i en typisk Benefit-burk i retrostil. Men är det den bästa ögonbrynspomaden? Den är definitivt värd att ta med i vår rangordning, eftersom den fyller i brynen ordentligt, ger långvariga effekter och finns i intressanta och intensiva nyanser. Det finns åtta nyanser tillgängliga, varav de flesta är ganska mörka med olika färgtoner. Det är värt att se nyanserna i verkligheten innan man köper produkten. Tillverkaren garanterar 36 timmars hållbarhet, även om vi inte är säkra på om du vill gå så länge utan att tvätta bort ditt smink. Priset är högt, vilket verkligen är en nackdel.

Benefit Cosmetics POWmade har följande egenskaper:

 • 8 olikartade nyanser,
 • väldigt långvarig formula,
 • vattenfast,
 • en burk utformad med en speciell kant för att torka av borsten för att undvika att slösa på produkten.