Hur Tvättat man Håret på Rätt Sätt med Nanoil Algae Micellar Schampoo?

Ordentlig hårtvätt är ett nyckelelement i hårvårdsrutinen. Du kan förstärka, ge näring, addera volym till håret med ett bra schampo. Ren hårbotten och hår är viktigt så vi måste veta hur man tvättar dem rätt och vad man ska använda för att nå bäst resultat. Få ett underbart hår: prova ett micellärschampo som är rikt på algextrakt och lär dig att använda det för en maximalt förskönande effekt.

Varför välja Nanoil Algae Micellar Schampoo?

En av de vanligaste orsakerna till dåligt hår är att man inte tvättar det på rätt sätt. Olja är inte det enda som fastnar och sitter kvar i håret och hårbotten: produktrester, föroreningsämnen och toxiner finns också. Alla dessa orenheter måste avlägsnas vid schamponering. Chockerande nog misslyckas 80% av alla schampo med att tvätta ordentligt. Resultatet är konstant smutsiga frisyrer. Detta skadar håret eftersom smutsigt hår har svårt att få i sig näring. Hårbotten fungerar sämre, torkar ut eller producerar för mycket olja. Nanoils micellärschampo baserat på algextrakt rengör på djupet tack vare miceller – de banbrytande molekylerna för djup rengöring av hud och hår. Miceller är experter på att fånga alla smutspartiklar och avlägsna dem. När du sköljer håret kan du vara säker på att alla orenheter försvinner. Nanoils schampo konditionerar dessutom håret eftersom det är berikat med Nori-algextrakt som återfuktar och ger näring till håret tack vare mineraler. Denna produkt rengör, förstärker och förskönar håret kraftfullt.

 MICELLÄRT SCHAMPO MED ALGER

Hur tvättar man håret? Kolla in effektern av Nanoil Algae Micellar Schampoo

  1. FUKTA HÅRET MED LJUMMET VATTEN: värme är inte bra eftersom det försvagar folliklarna och orsakar håravfall. Vattnet borde vara skönt och ljummet, aldrig hett.
  2. LÄGG SCHAMPOT PÅ HANDFLATORNA: plocka upp ditt micellärschampo från Nanoil och mät ut en liten mängd (det löddrar bra, så du behöver inte för mycket).
  3. SPRID UT SCHAMPOT ÖVER RÖTTERNA: blanda det först med vatten eftersom Nanoils schampo inte är tjockt och det löddrar bra, utan att tynga ned håret.
  4. MASSERA HÅRBOTTEN: micellerna börjar arbeta direkt men du kan hjälpa dem genom att massera hårbotten, vilket ytterligare förstärker folliklarna och stimulerar blodflödet. Kom ihåg att göra vara försiktig och använd fingertopparna för att undvika irritaitoner eller skador på hår och hårbotten.
  5. SKÖLJ UR SCHAMPOT MED LJUMMET VATTEN: hett vatten är inte bra för att skölja ut heller. Det försvagar folliklarna och håret.
  6. UPPREPA VID BEHOV: om du överanvänder stylingprodukter och känner att håret behöver sköljas igen, gör det. På detta sätt garanterar du att micellerna i Nanoils schampoo tar hand om de allra tyngsta silikonämnena som samlats på hår och hårbotten. Ta din tid och låt håret absorbera alla mineraler från algextraktet. Schampot innehåller också taragummi som ger glans, förskönar och formar en skyddande barriär runt håret.
  7. ANVÄND SLUTLIGEN SVALT VATTEN: kallt vatten är ännu bättre – om du klarar av det. Den låga temperaturen stänger ytterhuden så att håret blir lenare, mer glänsande och ser friskare ut.
  8. TORKA ALDRIG HÅRT MED HANDDUK: fuktigt hår är sårbart för mekaniska skador så vårda det ömt. Pressa handduken mot håret för att få bort överskott av vatten. Använd en kam med glesa tänder för att försiktigt kamma håret. Därmed förhindrar du skador.

Vill du uppgradera effekten av schampot? På [www.nanoil.se] hittar du ett spray-on bi-phase balsam och en hårinpackning som är rik på Nori algextrakt, men också andra underbara produkter för ansikte, kropp och hår. Vänta inte längre – uppgradera din naturliga skönhet med Nanoil!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *