Hur fungerar Aloe Vera Gel? Skönhetsfördelar med Aloe

Aloe vera gel är en oerhört populär, naturlig hud- och hårvårdsprodukt som har massor av skönhetsfördelar, inklusive lugnande, regenererande och fuktgivande effekten. Vilka andra egenskaper har Aloe gel och hur fungerar det på hår och hud? Var kan man köpa Aloe gel och kan du dricka den? Finns det några kontraindikationer för att använda det?

Aloe gel – fördelar

Aloe vera har alltid betraktats som en helande planta. Dess kött har använts för att behandla bränd hud, sår och ärr. Folk tenderade att pressa Aloelöv på öm hud och hoppas på lite lättnad.

Vi tycker fortfarande mycket om Aloe på grund av näringsämnen som fångas i sin massa. Aloegel används externt och har fuktighet, reparation, klåda, lugnande, antibakteriell och antifungal effekt medan tagen internt Aloe renar, hjälper till att gå ner i vikt och förhöjer immunsystemet.

Hur fungerar Aloe gel?

Gelform av Aloe är lätt att använda så att du kan applicera den direkt på hud och hår. Kom ihåg att en högre andel av Aloe-extraktet betyder mer näringsämnen i en gel.

 • Aloe gel & ansiktshud
  Aloegel är lämplig för nästan alla hudtyper. Med tanke på krävande känslig eller aknefylld hud, kommer den att fungera för dessa typer mest. Stängande av porer är dess extra tillgång. Aloe återfuktar och regenererar så att den uppfyller behoven hos extremt torr hud (det minskar brännande känsla och klåda). På grund av antibakteriella egenskaper lindrar Aloe gel inflammation och lindrar huden. Dessutom hjälper det till att behandla eksem och psoriasis.
 • Aloegel & kroppshud
  Använd gärna Aloe gel till ditt ansikte och andra kroppsdelar. Eftersom det har mjukgörande kraft, hanterar det hårda, knäckta klackar. Det fungerar också när du försöker lugna och läka sår och brännskador, liksom lindrar huden och minskar kliande efter insektsbett.
  Aloegel är en effektiv lösning för efterskärning och eftersolirritation, eftersom den starkt fuktar, regenererar och lugnar huden, vilket inte orsakar den brännande känslan samtidigt. Aloe har också en ljuseffekt, därför arbetar Aloe-rika produkter för vitare ärr, streckmärken och missfärgad hud.
 • Aloe gel & hår + hårbotten
  Tack vare regenererande och fuktgivande kraft, påverkar Aloe gel effektivt ditt hår och hårbotten. Det är mestadels rekommenderat för människor störda av håravfall och mjäll. Aloe gel återställer hårbottens pH, stärker och ger näring till hårlökar och stimulerar tillväxt. Det fuktar och uppfyller behoven hos extremt torrt hår.

Var kan man köpa Aloe gel?

Aloe gel finns tillgänglig på apotek, apotek och butiker med naturliga produkter. Välj produkter som innehåller över 90% av Aloe och minst antal extra ämnen. Det här gör vad en naturlig produkt skiljer sig från andra.

Aloe vera att dricka

Aloe kan också tas internt – genom att dricka Aloe gel eller juice. Det är en god och näringsrik drink. Eftersom det förstärker immunförsvaret, är det det bästa valet på hösten och vintern. Tack vare starka renande egenskaper, hjälper det dig att gå ner i vikt, reglerar matsmältningsförfaranden och tar bort toxiner. Dessutom sänker den nivåerna av glukos och lipider i blod, därför uppfyller det behoven hos diabetes och metaboliska syndrom. För att få ut det mesta av Aloe-drycker, se till att det är lika naturligt som det kan vara såväl som fritt från konstgjorda sötningsmedel.

Aloe gel – kontraindikationer

Dricka Aloe rekommenderas inte för barn under 12 år, sjuka personer och gravida kvinnor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *