TOPP 5 Retinol-ansiktsserumen från användarrecensioner

Retinol används inte bara av äldre kvinnor vars hud åldras. Den här kosmetiska ingrediensen är som en investering i evig felfri hud. Om du också vill hålla din hud i perfekt skick, ge den då det bästa A-vitamin-ansiktsserumet!

Det bästa retinolserumet

Att välja retinolprodukt är utan tvekan överväldigande. De har olika komponenter och effekter och även retinolets form skiljer sig. Produkterna innehåller rent retinol, dess derivat, t.ex. högeffektiva mästerliga Retinylpalmitat såväl som syntetiska versioner: Retinylacetat och retinaldehyd. När du väljer ett retinolbaserat ansiktsserum bör du se till att det innehåller den bästa versionen, t.ex. Retinylpalmitat. Om du gör det är du halvvägs framme. Våra recensioner med de bästa retinol-ansiktsserumen kommer säkert också att hjälpa dig.

TOPP 5 Retinol-ansiktsserum enligt recensioner

1. Nanoil Retinol Face Serum, 50 ml

Bäst för: valla i 20-, 30-, 40-, 50- eller 60-årsåldern

det bästa ansiktsserumet Nanoil

Nanoil Retinol Serum, effekt

★ Det jämnar ut även djupa rynkor.

★ Det gör huden fylligare för en naturlig ansiktslyftning.

★ Det ger dig len, utvilad hud.

★ Det tar bort akne och hyperpigmentering.

★ Det är baserat på det bästa retinolet.

★ Det innehåller Punarnavaextrakt: en stark anti-aging-substans.

★ Det kommer i en miljövänlig glasflaska.

Nanoil Retinol Face Serum i kommentarer och recensioner

Nanoil Retinol Serum får högsta betyg av tusentals nöjda användare, som gillar att lägga upp de spektakulära resultaten de får. När du väljer det får du det bästa retinolet som är stabilt och effektivt, dessutom är det inte oxiderat så att du kan ta vara på dess kraft för att förbättra din hud och göra att den ser ung ut. A-vitaminen i det här serumet är kombinerat med Punarnavarotextrakt, som är en stark antioxidant och ett föryngrande elixir.

Serumet är lätt, absorberas perfekt och verkar inuti huden för att aktivera cellförnyelse och göra huden skadesäker. Vad är effekten? Rynk- och fläckfri, återupplivad och len hud.

2. SESDERMA Reti Age Serum, 30 ml

Bäst för: alla i 20-, 30-, 40- och 50-årsåldern

Sesderma Retinol Serum, effekt

★ Det hämmar hudens åldrandeprocess.

★ Det bekämpar mörka fläckar.

★ Det förstärker hudens elasticitet och fyllighet.

★ Det förebygger torr hud.

Sesderma Retinol Serum i kommentarer och recensioner

Stabil form av retinol, ginkgoextrakt, proteiner, mimetiska peptider hyaluronsyra – en hel del ingredienser som har en positiv effekt på huden.

I jämförelse med andra serum innehåller det här inte särskilt mycket retinol, dessutom verkar priset vara för högt för ett serum som innehåller mycket alkoholer och PEG-ämnen. Trots det ger serumet från Sesderma ganska bra resultat, särskilt för åldrande hud och djupa rynkor.

3. LIQ CR Night 0,3% Retinol Silk, 30 ml

Bäst för: alla i 20-, 30-, 40- och 50-årsåldern

LIQ CR Retinol Serum, effekt

★ Det hämmar hudens åldrandeprocess.

★ Det minskar pigmenteringsfläckar.

★ Det stramar till huden och ger elasticitet.

LIQ CR Night 0,3% Retinol Silk i kommentarer och recensioner

Det här nattserumet har en liten mängd retinol och kommer i en 30 ml-flaska. Det här kan vara ett bra val om du aldrig har använd retinol förut, du vill att huden ska vänja sig vid den nya ingrediensen och bli av med fina linjer. LIQ CR-serumet hjälper till att ta bort orenheter och pigmenteringsfläckar.

Det innehåller ren retinol som återupplivar epidermis och sätter igång syntes av kollagen. Serumet innehåller även laktobionsyra och E-vitamin. Det får bra betyg men det har även kallats komedogent av vissa användare.

4. The Ordinary Granactive Retinoid 2%, 30 ml

Bäst för: alla i 20-, 30-, 40- och 50-årsåldern

The Ordinary Retinol Serum, effekt

★ Det förbättrar hudens fyllighet.

★ Det innehåller växtextrakt.

★ Det har antibakteriella effekter.

★ Det fräschar upp ansiktet och återupplivar epidermis.

★ Det minskar ålderstecken.

The Ordinary Granactive Retinoid 2% i kommentarer och recensioner

The Ordinary Granactive Retinoid 2% innehåller två former av retinoider. Det är synd att de båda är syntetiska. Den här produkten har med största säkerhet blivit populär tack vare sitt låga pris men dess effekt är inte så fantastisk när man jämför den med andra retinoler.

Det här serumet är ett populärt val då det är milt och utgör ett bra alternativ för daglig hudvård. Förutom de syntetiska retinoiderna innehåller den pepparbladextrakt och rosmarinextrakt. Regelbunden applicering av det här serumet jämnar ut hudtonen och har en antiinflammatorisk och antibakteriell effekt.

5. Revolution Skincare 0.5% Retinol Super Serum with Rosehip Seed Oil

Bäst för: alla i 20-, 30-, 40- och 50-årsåldern

Revolution Skincare Retinol Serum, effekt

★ Det gör att huden ser fräsch och ung ut.

★ Det hjälper till att minska fina linjer.

★ Det återfuktar och ger näring på ett effektivt sätt.

★ Det är ett veganskt och parfymfritt serum.

Revolution Skincare Retinol Serum i kommentarer och recensioner

Det här serumet har en konditionerande effekt och en låg koncentration av retinol. Den genomskinliga glasflaskan får oss att tvivla på serumets effektivitet (A-vitamin oxiderar om det inte förvaras på en mörk plats så att det inte längre är effektivt). Serumet från Revolution Skincare är berikat med vildrosolja, som faktiskt ansvarar för att göra huden ljusare och produktens antiseptiska och återupplivande effekt. I vissa recensioner står det att den är lite komedogen och att den inte räcker särskilt länge. Produkten är till för användning kvällstid.