Hur gör man sina fransar längre, tjockare och böjda hemma? Nanolash Lash Lift Kit är lösningen!

Franslyft och laminering är en behandling som blir alltmer populär bland kvinnor. Hittills har den bara utförts på professionella skönhetssalonger. Men än en gång bevisar varumärket Nanolash att ingenting är omöjligt i skönhetsvärlden. Nanolash Lash Lift Kit gör att du kan utföra en franslyftsbehandling som på en skönhetssalong i ditt eget hem.

För vem är ögonfranslyftsbehandlingen avsedd?

Ögonfranslyft är en av de mest populära behandlingarna som erbjuds av professionella skönhetssalonger. Trots sin relativa popularitet skapar behandlingen fortfarande många frågor. Effekterna, som uppträder omedelbart efter behandlingen, är bl.a:

  • betydligt längre och mer definierade fransar;
  • synligt böjda fransar;
  • näring och återuppbyggnad av ögonfransarnas struktur;
  • tjockare fransar utan att förlora den naturliga looken.

Samtidigt uppstår många frågor: vem är denna behandling avsedd för? Tja, för att vara ärlig är den till för alla kvinnor. Det spelar ingen roll vilken ålder du har eller vilket skick dina naturliga fransar befinner sig i. Alla kan bokstavligen dra nytta av ögonfranslyft och laminering, och tack vare Nanolash Lash Lift Kit kan du nu utföra denna behandling i ditt hem.

Ögonfranslyft hemma med Nanolash-kit

Nanolash Lash Lift Kit – en revolution inom styling av ögonfransar 

Nanolash lift kit är en innovation och en revolution på skönhetsmarknaden. Låt oss börja med det faktum att Nanolash-varumärket i sig är den nuvarande ledaren i branschen. Det är främst känt för sin kvalitetskosmetik och sina tillbehör, som i åratal har säkerställt att vi alla kan uppnå ett tillfredsställande utseende på våra ögonfransar.

Om vi återvänder till Nanolash Lash Lift Kit kan vi lugnt säga att det är ett kit av högsta kvalitet. Det gör att du kan utföra hela behandlingen utan att överbelasta fransarna. Dessutom innehåller produkterna som ingår i kitet naturliga ingredienser som druvkärnolja och kokosolja. De gör att du kan återfukta ögonfransarna på djupet och skydda dem.

Kitet består av 3 produkter: Lift – Steg 1, Fix – Steg 2, Keratin Booster – Steg 3. Du får 10 dospåsar med 0,5 milliliter som gör att du kan utföra 10 franslyftsbehandlingar i ditt hem. Dessutom innehåller kitet också:

  • silikonstavar – fäst dem på ögonlocken för att separera fransarna och applicera produkterna;
  • Lift Lash Glue – ett lim på 5 milliliter som hjälper till att fixera stavarna på plats;
  • andra tillbehör som behövs för att utföra ögonfranslaminering hemma.

Alla produkter är tillverkade på ett sådant sätt att även om du inte har någon tidigare erfarenhet kommer du inte att ha några problem med att utföra hela behandlingen. Naturligtvis kommer professionella ögonfransspecialister också att kunna använda detta kit.

Hur kan du laminera dina fransar hemma med kitet från Nanolash?

Som nämnts är franslaminering och lyftkit från Nanolash enkelt att använda. Du behöver bara rengöra dina ögonfransar, separera dem med hjälp av plåstren och sedan fästa silikonstavarna i önskad storlek.

Produkterna ska appliceras ca 1 millimeter från fransraden. Varje produkt ska sitta kvar på fransarna i 7-10 minuter. Innan du applicerar nästa produkt, ta bort den föregående först.

I slutändan räcker det med att ta bort stavarna – detta bör inte orsaka några större problem. Effekterna av din franslyftning hemma kommer att märkas nästan omedelbart.

Ögonfranslyft hemma med Nanolash-kit – sammanfattning

Att utföra ett ögonfranslyft hemma tar bara några minuter. I gengäld kan man njuta av effekterna i minst 8 veckor. Nanolash Lift Kit är en unik produkt med en unik effekt.

Genom att följa instruktionerna kan alla kvinnor få en definierad och charmig blick. Nanolash Lash Lift Kit kan verkligen rekommenderas. Oavsett vem som testar finns en god chans att du inte behöver en ögonfransböjare någonsin igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *