Highlighting Foam Strips: Toppkvalitet För Dina Kunder

ColorCuts skapar exceptionella frisörtillbehör för alla salonger. De är lämpliga för alla hårtyper och minimerar risken för mekaniska och termiska skador. Förse dina kunder med en service av högsta kvalitet!

Det maltesiska varumärket ColorCuts har precis lanserat unika termiska remsor för färgning och highlighting av hår. Dessa strips sparar dig pengar! Produkten är biologiskt nedbrytbar och miljövänlig och kan tvättas i maskin upp till tre gånger efter användning.

De förskurna remsorna kommer i en praktisk box för att förenkla färningsprocessen även för oerfarna frisörer. Du kan enkelt och snabbt avlägsna remsorna och slutföra hårfärgningen på nolltid. Skumremsorna skadar inte håret eftersom de möjliggör luftcirkulation mellan lagren.

Highlighting Foam Strips för din frisörsalong

Det nedbrytningsbara och miljövänliga materialet kombinerar innovation med hållbarhet. Sluta skräpa ned i världen med plast och ta hand om miljön! Personer som är engagerade i konceptet noll avfall kommer att älska detta tillbehör eftersom du inte behöver kasta remsorna efter användning – ett paket håller väldigt länge.

foam wraps hårfärgning colorcuts

ColorCuts foam strips är bekväma att använda. Du behöver inte lägga tid på att klippa aluminiumfolie. Vilken mardröm! Folien skadar och bränner håret, och glider dessutom av håret när du färgar det. Highlighting Foam Strips stannar på håret under hela processen. Det starka greppet garanterar att remsorna sitter fast på hårrötterna.

De färggranna remsorna är inte bara estetiskt tilltalande. De fungerar som färgmarkörer när du använder flera nyanser vid hårfärgning. På detta vis kan du hålla kolla på precis vilken hårfärg som finns i varje strip och därmed undvika misstag. Den semi-transparenta beläggningen ger dig full kontroll över färgningsprocessen.

Förse dina kunder med komfort och estetik

De innovativa, termiska Highlighting Foam Strips överhettar inte håret, utan behåller en optimal temperatur. De håller sig svala, vilket dessutom intensifierar resultatet av färgningen. De tunna remsorna orsakar inget obehag och varken prasslar eller drar i håret.

Polystyrenremsorna är även lämpliga vid färgning av väldigt långt hår. Boxen innehåller 200 strips som mäter 100x305mm och kan skäras enligt behov. De är din bästa assistent när du vill skapa spektakulära hårfärger i flera nyanser.

Flera frisörsalonger över hela världen har redan valt ColorCuts unika frisörtillbehör. De erbjuder otrolig komfort och estetik vid hårfärgning, samtidigt som de är miljövänliga. Highlighting Foam Strips är en revolution i frisörvärlden som garanterar bästa möjliga resultat.

Kombinera hållbarhet med ny teknologi för att uppfylla kundens krav. Hög kvalitet på dina tjänster och miljövänliga produkter kan locka stora grupper av nöjda kunder. Välj professionella frisörtillbehör som garanterar perfekta och precisa resultat!

Om du vill ha en lyxig frisörsalong, effektivisera arbetsflödet för din personal och hålla dig i framkant när det gäller de senaste frisörtrenderna – uppgradera din salong med ColorCuts Highlighting Foam Strips!

För mer information om Nanoil produkter, gå till den webbsida colorcuts.mt

foam wraps hårfärgning