Bästa Serumen mot Ansiktsrodnad? TOPP 7 Val Här!

Om du har couperose hud och brustna blodkärl, måste du känna till vikten av väl lämpade hudvårdsprodukter i din dagliga rutin. Dåligt lämpade produkter riskerar att bara irritera reaktiva hudtyper. För att göra huden med ”immun” och förstärka de svaga blodkärlen behöver du ett bra anti-redness ansiktsserum. Kosmetologer är överens om att ansiktsserumet är det mest kraftfulla verktyger mot ådernät och synliga blodkärl i ansiktet. Vilket serum passar din hud bäst? Vi vet! Läs vår rangordning!

Först och främst: hur vårdar man rosacea-benägen och känslig hud?

Orolig, arg, reaktiv hud behöver specialbehandling. Vet vi hur man gör detta? Vi vet definitivt vad som skadar huden och hur man hanterar den för att förhindra att tillståndet förvärras och att irritation och rodnad intensifieras. Här är vår hudvårdsdekalog för rosacea-benägen hy:

  1. Sluta skrubba med grovkornigt material som skrubbar bort överhuden, irriterar huden och leder till brustna kapillärer.
  2. Dricka mycket mineralvatten för att hålla huden hydrerad.
  3. Undvik höga temperaturer – ingen mer bastu, solarium eller varma bad.
  4. Skydda huden mot kallt väder och vind.
  5. Använd solskydd året om (SPF 50 på sommaren, SPF 20 på vintern).
  6. Välj produkter som tillverkats specifikt till rosacea-benägen och känslig hud.
  7. Skär ner på varm mat och dryck.
  8. Undvik starka kryddor.
  9. Lägg ner cigaretter och alkohol.
  10. Använd ett bra anti-redness serum i din hudvårdsrutin.

Hur väljer man det bästa anti-redness ansiktsserumet för reaktiv hud?

Ett bra serum mot ansiktsrodnad bör helst innehålla lämpliga ingredienser som kan hantera de oönskade symtomen som rodnad, uppblossningar, brustna kapillärer, brännande känslor, torrhet och obehag. Som tur är behöver du inte spnedera tid på att jämföra formler, priser, flaskstorlekar och recensioner. Vi har redan gjort jobbet och presenterar härmed 7 vinnande serum för ansiktsrodnad och brustna kapillärer. Läs vår lista och vilja det bästa serumet för din hud!

7 BÄSTA ANTI-REDNESS ANSIKTSSERUM

1. Nanoil Anti-Redness Face Serum

 Nanoil Anti-Redness Face Serum

Detta anti-redness ansiktsserum har allt för att lindra, skydda och stärka superkänslig hud med benägenhet för brustna kapillärer. Nanoil Anti-Redness Face Serum intensifierar hudreparationen och förebygger utveckling av nya hudirritationer. Det stärker svaga blodkärl och uppskattas för snabba effekter, bra pris, hög kvalitet och fördelaktiga ingredienser. Det riktar in sig på att lösa alla problem som påverkar rosacea-benägen hud. En extra fördel är flaskans stora storlek.

Växtämnena som adderats i receptet fungerar underbart. Hästkastanjextrakt lindrar ”arga” ansikten, förstärker svaga kapillärer och motverkar att de dilaterar. Cypresskotte-extrakt återfuktar, förbättrar hudens utseende och skyddar mot alla förhållanden. Ett extrakt från lindträd lindrar inflammerad hud, förebygger vidare inflammation, minskar irritation och förstärker kapillärerna. Nanoil Anti-Redness Face Serum är också berikat av ett kraftfullt extrakt från plantan Boerhavia Diffusa som jämnar ut hudtonen, förskönar och motverkar rynkor. Vill du veta mer? Kanske var man köper det! Kolla in www.nanoil.se. Nanoil är det bästa valet för känslig hud!

2. REN Evercalm Anti-Redness Serum

Ett populärt serum som får goda recensioner. Det motverkar uppblossningar och ger omedelbar lindring till irriterad hud. Regelbunden användning av REN Serum ökar hudens motståndskraft mot skadliga yttre faktorer som vind, minusgrader, hög värme eller UV-strålning. Det hjälper till att hålla ansiktet ungt längre. Prova det på röd och irriterad hud. Det är också ett bra val för torr och överbelastad hud. Oavsett när du använder det – applicera alltid en återfuktare efteråt.

3. Exuviance AntiRedness Calming Serum

Exuviance är ett kosmetikamärke som nådde berömmelse för längesen och var populärt i professionella skönhetssalonger. Idag finns det tillgängligt för alla, men det höga priset är lite avskräckande. Exuviance AntiRedness Calming Serum är en kylande produkt som lindrar rodnad och irritation, idealiskt för rosacea-benägen, känslig hud. Effekterna uppstår relativt snabbt, efter regelbunden användning i ett par veckor. Denna produkt förebygger inflammation och stärker kapillärerna.

4. Jart+ Cicapair Tiger Grass Serum

Detta serum fångar uppmärksamheten med sin otypiska formel. Det innehåller den patenterade ingrediensen Centella RX som syftar till att lindra och skydda huden, plus Cicabond som reparerar irriterad och skadad hud. Den tredje utmärkta komponenten i serumet är Jartbiome – ett unikt mikrobiomkomplex som förstärker och ger fantastisk lindring. Recensionerna säger att det bara tar några veckor innan effekterna uppstår, som ger en välkommen komfort åter. Det är tillägnat känslig, dehydrerad och röd hud, men erbjuder också fördelar om du kämpar med rosacea eller brustna blodkärl. De botaniska ingredienserna i receptet är en tillgång.

5. Skin Ceuticals Redness Neutralizer

Skin Ceuticals Redness Neutralizer är en lätt gelkräm. Trots att det kommer i en 47 ml-flaska, varar det inte särskilt länge. Vi har inkluderat det i vår lista efter att ha stött på några positiva recensioner. Det har en bra effekt på delikat hud och vårdar, lindrar, stärker barriärerna och minskar obehag som orsakas av rodnad. Regelbunden användning av produkten jämnar ut hudtonen och bleker röda fläckar som är typiska vid rosacea. Skin Ceuticals Redness Neutralizer innehåller neuropeptider och naturliga ingredienser som länge varit populära, exempelvis sheasmör. Zinksulfat tar åt sig äran för att minska inflammationer.

6. PCA Skin Anti-Redness Serum

Detta är ett ganska populärt serum med recensioner brukar klaga över den lilla flaskan för det höga priset! Oavsett är det lämpat för vård av irriterad hud och ger snabb lindring för reaktiv hud, och eliminerar rodnad. Det stöttar också extremt torr hud. PCA Skin Anti-Redness Serum innehåller unika ingredienser som aldavin (algkomplex), capparenole och bisabolol som reducerar inflammering, reparerar kapillärer och lindrar. Det är ett bra val för rosacea-benägen hud.

7. Hydropeptide Soothing Face Serum

Detta ansiktsserum rekommenderas för känslig, blossande, lättirriterad men också åldrande hud. Formeln är rik på peptider och växtbaserade stamceller som ger önskad lindring till röd hud. Hydropeptide Soothing Face Serum är dyrt men det uppfyller många uppgifter tack vare dess antioxidativa egenskaper. Regelbunden användning reparerar hydrolipidbarriären utan att tynga ned delikat hud. Det är berikat med Telangyn™, en peptid som reducerar rodnad.