Arganolja från Nanoil. En Kosmetika Som Kommer Att Förvandla Hela Din Skönhetsrutin

Drömmer du om läckert och långt hår? Vill du bli kvitt celluliter och bristningar från kroppen? Funderar du på vad man kan göra för att förhindra små linjer i ansiktet och återfå fasthet? Möt Nanoil Argan Oil som kan allt! Den saktar ned åldrandeprocessen, ökar hårväxten, stärker naglarna… och mycket mer!

Nanoil Argan Oil: 100% organisk | oraffinerad | kallpressad

INCI: Argania Spinosa Kernel Oil

Storlek: 50 ml / 1,69 fl oz

Det finns över 100 värdefulla ingredienser som flyter runt i arganoljan, som tillsammans skapar en kraftfull och mångsidig kosmetika som passar alla. Nanoil Argan Oil är en antioxidant som bekämpar fria radikaler och därmed förhindrar för tidigt åldrande. Den återfuktar även och förbättrar elasticitet. Oavsett din hudtyp hjälper arganoljan dig att se bättre ut.

Om du letar efter en nagelprodukt som är fri från syntetiska medel är Nanoil Argan Oil också en bra kandidat. Ecocert-certifikatet bevisar att oljan är av högsta kvalitet.

Arganoljan är världens mest populära kosmetikaolja och den extraheras från de marockanska arganträden, även kända som ”livets träd”. Varje droppe av oljan vårdar hud, hår och naglar..

Wyświetl ten post na Instagramie

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Innehåll i ren arganolja

80% av Nanoil Argan Oil består av essentiella, omättade fettsyror. Dessa erbjuder inget annat än fördelar för hud och hår. Förutom det, består ren arganolja av:

  • oljesyra transporterar näringsämnen till de djupaste lagren i huden och håret,
  • fytosteroler motverkar åldrandet och främjar ett ungdomligt utseende,
  • flavonoider reparerar och återupplivar både hår och hud,
  • vitamin E bekämpar fria radikaler och förhindrar tidigt åldrande,
  • butyrospermol lindrar och lugnar ned irriterad hud; perfekt efter solande,
  • polyfenoler skyddar huden mot all slags skada,
  • omega-3 och omega-6 är viktigt för att huden ska fungera normalt.

Effekterna av Nanoil Argan Oil för hud & hår

Denna superlätta arganolja fungerar för alla. Den tolereras väl av alla hudtyper och kan användas som ett naturligt alternativ till vanliga ansiktsserum. Eftersom denna skönhetsprodukt endast består av en ingrediens kan den användas på känslig, aknebenägen, skadad och oljig hud för att återfukta, öka fasthet och få en friskare hy.

Samma gäller hårvård. Arganolja återställer lyster i matt hår och ökar hårväxten avsevärt. Massera in oljan i hårbotten för att motverka förtunning och vårda talgkörtlarna. Kluvna topar? Använd arganolja på topparna varje dag för att snabbt märka förbättring.

Gnid in arganolja i nagelplattorna och nagelbanden regelbundet i ett par veckor för att hindra dem från att klyvas och spricka. Om du sprider ut ett par droppar av denna gyllene olja på dina hälar, armbågar och knän, blir huden mjukare och återfuktad. Glöm inte att lägga en liten mängd kallpressad arganolja på huden under ögonen och på ögonfransarna för att förbättra elasticiteten.

nanoil argan oil

Fantastiskt värde & stor storlek

Omdömen på nätet bevisar att Nanoil Argan Oil är en multitasker som älskas av tusentals kvinnor och skönhetsspecialister från hela världen. Om du köper en enda flaska får du så mycket som 50 m (1,69 fl oz) av detta briljanta och veganska skönhetselixir. Den snabbabsorberande oljan gör det snabbt och enkelt att applicera den på valfri kroppsdel som behöver återfuktning och näring.

Med Nanoil ger du kroppen och håret den bästa behandlingen. Och detta gäller inte bara arganoljan utan även andra skönhetsprodukter i Nanoils utbud.