Franslyft och Lamineringssats – De bästa produkterna på marknaden. Hur väljer man den perfekta?

Naturliga ögonfransar är ofta ganska oregerliga och kräver en hel del ansträngning för att göra dem synligt böjda och lyfta. Det visar sig dock att man kan ta hand om dem på ett hållbart sätt. Detta är möjligt tack vare ögonfranslyft och laminering. Vad är ett franslyft? Vad är franslaminering och hur hittar man rätt produkt för hemmabruk? Följande rankning av de bästa franslyft- och lamineringssatserna kan hjälpa.

Ögonfranslyft och laminering – vad är det och hur man utför det?

Innan vi går vidare till de mest intressanta satsen är det värt att förklara vad ögonfranslaminering är och hur ett franslyft ser ut. Dessa två behandlingar är ett allt vanligare val bland skönhetssalongskunder. De gör verkliga mirakel på naturliga fransar och öppnar ögat visuellt.

Låt oss börja med ett franslyft. Vad består den av? Denna metod säkerställer ett varaktigt lyft och böjning av naturliga ögonfransar. Detta är möjligt tack vare att man använder lämpliga produkter som förändrar hårets struktur – de löser först upp keratinbindningarna för att skapa dem på nytt, när ögonfransarna är utformade. På så sätt kan du uppnå en hållbar franslyft och böjningseffekt.

Vad är ögonfranslaminering? Denna behandling utförs vanligtvis tillsammans med franslyftet. Det förlänger effekten, eftersom fransarna får extra näring tack vare att man applicerar ytterligare produkter. Lamineringen gör det också möjligt att tjockna ögonfransarna visuellt, samt att förbättra utseende.

Hur utför man lash lift och laminering stegvist? I motsats till skenet är det verkligen enkelt och praktiskt taget alla kvinnor kan hantera det. Det kan tyckas som att en kosmetolog kan ge de mest spektakulära och långvariga effekterna, men att laminera ögonfransar hemma på egen hand kan spara mycket pengar och resultaten är lika fantastiska.

Det första steget innan ögonfranslaminering är att rengöra fransarna och ögonområdet noggrant från sminkrester och andra produkter. För denna uppgift rekommenderas att använda en oljefri sminkborttagare, eller ännu bättre – ett frans- och brynschampo. Sedan måste du klippa silikonstavarna (som vanligtvis ingår i en franslyftsats) till lämplig bredd och applicera dem försiktigt på dina ögonlock. När stavarna är på plats är det dags att belägga dem med lim och sakta kamma ögonfransarna på dem så att de separeras exakt.

I nästa steg appliceras produkterna från satsen på fransarna i den ordning som anges av tillverkaren. Som regel, börja med en aktivator, använd sedan en neutralisator, följt av ett balsam såsom en keratinbooster. Vid applicering av varje produkt är det nödvändigt att följa instruktionerna för appliceringsmetod och tar den tiden som krävs för att tvätta bort produkten.

När alla produkter har applicerats är allt du behöver göra att ta bort silikonstavarna försiktigt och borsta igenom ögonfransarna med en speciell spoolieborste eller en kam. Så här utför du franslyft och laminering. Hur länge varar effekten? Det beror på det valda satsen. Generellt sett kan du räkna med en varaktig lyft och böjning från 6 till 8 veckor.

Franslyft och laminering – satser värda att överväga. Bästa produktranking

Rankingen är ett utmärkt hjälpmedel för att fatta ett beslut om du planerar att köpa ett franslyft och lamineringssats. Den innehåller några av de mest intressanta produkterna på marknaden. När vi beskrev franssatser för hemmabruk tog vi bland annat hänsyn till enkel applicering och priset på produkten. Här är de bästa satser för DIY franslaminering hemma.

1. Franslyft och lamineringssats – Nanolash Lash Lift Kit

De bästa Franslyft och Lamineringssats

Nanolash har lanserat en av de bästa produkterna som finns på marknaden – Lash Lift Kit för att laminera ögonfransar hemma. Detta är ett bra alternativ för kvinnor som bryr sig om vackra, friska och, viktigast av allt, helt naturliga ögonfransar. Genom att välja professionella franslamineringssatsen från Nanolash får du alla produkter och tillbehör som behövs för behandlingen.

Satsen innehåller:

 • 10 påsar av en aktivator
 • 10 påsar av en neutralisator
 • 10 påsar av en keratinbooster
 • lim
 • 3 ögonfransskammar
 • 3 par silikonstavar

Efter att ha utfört ett ögonfranslyft med dem får du effekten av ögonfransböjning och lyftning synlig med en blick. Satsen från Nanolash är också fördelaktigt när det gäller produktformler. Produkterna innehåller hydrolyserat keratin och lanolin. Ögonfransar är också perfekt återfuktade tack vare en kombination av olivolja, avokado, druvkärna, kokosnöt och abessinska oljor. De blir också blanka och mjuka tack vare siden och panthenol. Produkterna i satsen räcker till 10 kompletta franslamineringar, vilket gör förhållandet mellan kvalitet och effektivitet och pris mycket fördelaktigt.

2. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

MIYA LASH produkten är en professionell sats för ögonfranslaminering, som fungerar bra för hemmabruk. Inte konstigt att det är ganska populärt. Det är ett utmärkt val för alla kvinnor som vill köpa en komplett sats som innehåller allt som behövs för att lyfta och laminera ögonfransar till ett attraktivt pris. Resultatet av att använda satsen är vackert lyftande fransar utan retuschering eller att använda en fransböjare under de kommande 6 veckorna.

MIYA LASH satsen tillhandahåller ett komplett utbud av produkter för franslyftning och laminering, plus:

 • mascarastavar,
 • franslamineringsborstar i olika former,
 • lash lift pick,
 • ögonfläckar,
 • silikonstavar.

3. Lamineringssats för ögonfransar och bryn Protein Reconstruction System Zola

Zolas produkt är ett exempel på att du inte behöver ett genomarbetat sats för att laminera dina ögonfransar hemma. Satsen innehåller inga tillbehör, och det enda du kan hitta i det är 3 produkter i glasflaskor. De är märkta med namn och nummer. Var och en av dem representerar ett av de tre steg som enligt tillverkaren ska möjliggöra snabb ögonfranslaminering.

Zola kit innehåller:

 • Protein Stark Lifting
 • Proteinfixare
 • Proteinvård

Vad betyder det här? Den första av flaskorna är Protein Strong Lifting. Denna produkt är designad för att öppna hårstrån och lösa upp keratinbindningar. Detta kommer att göra fransarna mer flexibla och mer mottagliga för en ny form. Den andra är Protein Fixer, som fungerar väldigt enkelt. Formulan återuppbygger keratinbindningar och fixerar böjningen. Den tredje är Protein Care, som återuppbygger ögonfransarna ytterligare, ger dem glans och förtjockar dem visuellt.

3 stegs ögonfranslamineringen görs som ögonbrynssminkning. Produkterna appliceras en efter en på liknande sätt som med mascara med en rund borste. På så sätt har varumärket Zola hittat ett sätt att göra franslyft och laminering så enkelt och behagligt som möjligt.

4. Elleebana Lash Lift – franslyft startsats

Nästa upp är ett professionellt franslyftsats från märket Elleebana. Tack vare möjligheten till upp till 60 applikationer, förutsatt att behandlingarna utförs efter varandra, är det ett utmärkt val för kosmetologer. För hemmabruk ser antalet appliceringar riktigt bra ut, eftersom satsen innehåller 15 par påsar.

Elleebana satsen innehåller:

 • 15 par påsar med aktivator och neutralisator
 • limma med en borste
 • silikonstavar
 • ögonfranslyft applikator i metall 
 • en borste
 • skumborttagningsmedel

Nackdelen med satsen är dock dess rejäla prislapp, som kan vara avvisande när man överväger att använda denna uppsättning enbart hemma. På andra sidan borde det inte vara en så stor fråga för proffs.

Däremot måste möjligheten att köpa var och en av de produkter som ingår i satsen separat anses vara en fördel.

5. RefectoCil ögonfranslyft

Ögonfranslyftsatsen från RefectoCil är också ett intressant alternativ, packat i en snygg sminkväska. Denna uppsättning skiljer sig från andra genom sin mycket snabba applicering. Tack vare produkternas unika formulering kan franslyftet utföras på bara 13 minuter med den.

Satsen innehåller:

 • 3 par silikonstavar i storlekarna S till L
 • 2 pipett av en lyftformel
 • 2 pipett av en neutralisator
 • en flaska lim
 • ögonfranslyftare
 • 2 miniskålar
 • 2 borstar

Eyelash Lift kit är ett utmärkt val för kvinnor som vill ha effekten av synligt lyfta, tjockare och dramatiskt böjda ögonfransar som kan uppnås på kort tid. Efter det lyfts fransarna vackert från själva basen, och effekterna varar upp till och med 8 veckor.

6. Fleeky Lashlift Kit

En gåva som gör att du kan utföra ögonfranslaminering hemma? Satsen från Fleeky kommer att fungera perfekt. Den kommer i en snygg kartong, vilket gör den till ett perfekt presentval. Alla ingredienser är veganska och inte testade på djur. Satsen innehåller allt du behöver för lyft och laminering.

Satsen består av:

 • 2 påsar Lash Lift
 • 2 par silikonstavar i storlekarna S och M
 • lim
 • 2 ögonfransborstar
 • 4 applikationsval
 • franskam verktyg
 • 2 kammar

Satsen räcker till för 2 till 4 applikationer. Detta är en bra idé för kvinnor som funderar på att börja sitt äventyr med ögonfranslyft och laminering. Om du vill att innehållet i satsen ska hålla längre, välj Maxi Kit. Detta är en liknande uppsättning, men med fler produkter för att utföra 5 till 10 applikationer.

7. Thuya eyelash lift kit

Här är ett annat mycket intressant kit för franslaminering. Rankingen skulle inte vara komplett utan produkten från Thuya, som är mycket mångsidig. Detta beror på att den inte bara kan användas för att lyfta och laminera ögonfransar. Det är också ett bra sätt att hantera oregerliga ögonbryn som sticker ut åt olika håll. Allt tack vare den speciella formeln för den permanenta gelen, som innehåller tioglykolsyra som är ofarlig för hårstrån och tillåter dig ge dem den önskade formen.

Satsen innehåller:

 • Permanent gel
 • neutralisator
 • regenererande frans- och ögonbrynskräm med arganolja
 • silikonstavar i storlek M
 • träplock

Utöver 15 ml tuben med permanent gel innehåller satsen en identisk tub med neutraliseringsmedel och lim. Varumärket Thuya inkluderar dessutom ett ögonfranslyftande val och ett par silikonstavar i M-storlek. Mindre eller större stavar finns också, men måste köpas separat.

Vad ska man tänka på innan man väljer en franslyft och lamineringssats?

Det finns många saker att tänka på innan du köper en sats för franslaminering. Rangordningen tar hänsyn till bara ett fåtal av dem. Förutom faktorer som pris, enkel applicering och behandlingshållbarhet måste du också ta hänsyn till olika personliga preferenser. Dessa kan inkludera allergier mot vissa ingredienser eller din egen uppfattning om vissa märken.

När du köper en professionell ögonfranslamineringssats för hemmabruk bör du vara uppmärksam på om det är en komplett produkt. Ibland händer det att den saknar tillbehör som behövs för att utföra behandlingen, eller sådana som underlättar mycket. De bästa franslyftsats inkluderar allt som behövs för behandlingen.

Hemma ögonfranslaminering är inte en särskilt svår behandling. Men för kvinnor som inte är vana vid att applicera smink regelbundet kan processen orsaka vissa svårigheter. I det här fallet kan franslyft och laminering hemma kräva lite mer tid. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *