Fungerar Mavala Double Lash Serum?

Alla vill ha långa ögonfransar, och därför använder vi allt vi kan för att förbättra deras tillstånd: naturliga oljor, krämer, och ögonfransserum. Mavala Company har släppt ett nytt serum, Double Lash, som ska göra fransarna tjockare. Tack vare en särskilt designad lösning som är rik på protein och levande ingredienser kan den främja fransarnas tillväxt.

Mavala Double Lash Serum säljs i en förpackning om 10 ml, med en mascaraliknande borste. Appliceringen är snabb och enkel, och lösningen är flytande och transparent. När produkten har applicerats blir fransarna stela, men den lämnar inga rester när den har torkat, inte ens efter flera timmar.

Mavala Double Lash Serum har testats kliniskt och godkänts för sin säkerhet. Det är dock viktigt att komma ihåg att det bara ska användas externt. Om produkten hamnar i ögat måste du genast kontakta en läkare.

För att bevisa hur effektivt detta ögonfransserum är har vi låtit två volontärer prova produkten. Vi har testat hur mycket fransarna ökar i volym och längd under tre månader.

Resultat visar att Mavala Double Lash Serum har förlängt testpiloternas ögonfransar med 5%. Ökningen i volym är 8 %. Respondenterna har märkt av en signifikant förbättring i ögonfransarnas tillstånd. Enligt dem är fransarna starkare och ramlar inte av lika mycket som förut. De är mindre benägna att gå sönder, vilket har bidragit till fransarnas densitet.

Fransarnas verkar vara glansigare och hälsosammare – resultatet av att lösningen är rik på extrakt från essentiella oljor. När vi testade produkten, vars mål är att få fransarna att öka i volym och längd – blev vi inte nöjda. Det finns många andra fransserum på marknaden, till exempel Nanolash, och de är mycket mer effektiva än Mavala. Produkten är prisvärd och borde inte kosta mer än €15 beroende på var du handlar den. Mavala Double Lash Serum fungerar bra som ett grundläggande ögonfransbalsam eller som en bas under mascaran.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *