Letar du efter det Säkraste Sättet att Föna Ditt Hår På? Har Du Provat Nanoil Heat Protectant Spray?

Höga temperaturer har precis samma destruktiva effekt på håret som vissa populära salongsbehandlingar som blekning och färgning. Om du gillar att värmestyla dina lockar regelbundet bör du överväga att lägga till en termisk spray i din hårrutin.

Det kan vara besvärligt att skydda håret om du inte har Nanoils spray nära till hands – en produkt som ger adekvat skydd vid värmestyling. Nanoil Heat Protectant Spray är en av tre tyngdlösa kosmetikaprodukter som stärker håret och skyddar det från värmegenererande verktyg. Intresserad? Fortsätt att läsa!

Höga temperaturer och dess effekt på håret

Visste du att när man frågar frisörer och hårstylister om de mest skadliga faktorerna för hår, nämner de alltid höga temperaturer? Oavsett om håret är tjockt, fint, starkt eller skadebenäget, färgbehandlat eller naturligt – utan starkt värmeskydd blir slingorna torra, spröda och skadade. Detta innebär att håret måste ges professionellt skydd mot värmestyling, men också mot solen. Därför borde du alltid ha en termisk spray som skyddar nära till hands. Det räcker med en produkt som Nanoil Heat Protectant Spray innan hårföning för att hålla håret tryggt och säkert. Du behöver inte längre få dåligt samvete när du använder plattång eller hårfön!

Vad gör Nanoil Heat Protectant Spray så bra?

Detta är en spray med toppbetyg som erbjuder värmeskydd upp till 220°C. Samtidigt förbättrar den hårets utseende genom att förstärka håret. Hur fungerar det? Nanoil Heat Protectant Spray levererar fukt och främjar snyggare hår. Efter analysering av listan över fördelar, visar det sig att Nanoils spray är en multitasker som kombinerar och hämtar kvaliteter från stylingmousse, mjukgörande emulsion och till och med hårbalsam. Nanoil Heat Protectant Spray är berikat med närande silkproteiner och främjar reperation och skinande hår. Nanoil Heat Protectant Spray skyddar, förenklar styling, ger näring och hjälper dig att få ett fantastiskt hår!

Nanoil Heat Protectant Spray: Maximala fördelar för ett friskare hår

Det är värt att känna till huvudegenskaperna hos Nanoil Heat Protectant Spray för att förstå att den är unik när det kommer till hantering av flera uppgifter på samma gång!

  • Skyddar håret mot extremt varma temperaturer.
  • Jämnar ut kutikulan för att stänga inne vatten inuti håret.
  • Gör det lättare att styla och reda ut håret.
  • Motverkar frissighet och statiska hårstrån.
  • Lämnar efter sig ett supermjukt och skönt hår.
  • Varar länge och luktar gott.
  • Är tyngdlöst, vilket minskar risken för platt hår.
  • Ökar glans och elasticitet i håret.

NOTERA!

Om du fönar håret ofta, kom ihåg att du måste skydda det mot höga temperaturer med en termisk spray. Genom att belägga håret med en tyngdlös hinna, hindrar denna produkt vatten från att avdunsta. Detta innebär att värmeskyddet förebygger att håret blir sprött och matt. Oavsett om dina hårstrån är tjocka eller fina – Nanoil Heat Protectant Spray fungerar på alla hårtyper.

värmeskyddande spray Nanoil

Nanoils termiska spray i den officiella butiken

Det bekvämaste sättet att handla är hemifrån. Nanoil känner till detta och gör därför alla deras skönhetsprodukter tillgängliga online. Besök nanoil.se och upptäck en hel serie med hårvårdsprodukter: micellära schampon, hårmasker, leave-in balsam med mera. Skapa din egna, anpassade hårplan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *