Lashcode, det snabbaste tillväxtsstimulerande ögonfransserumet

Ögonfransserum är en ikonisk produkt: som har kommit att bli revolutionerande inom fransvård. Den fyller ett rum som tidigare ignorerades. Ett fransserum kan inte bara reparera men också boosta volym och göra dem längre utan salongprocedurer. Lashcode är den snabbaste av sitt slag. Vad är dess hemlighet?

Lashcode Eyelash Serum – dess största fördelar

Söker du efter en produkt som ger snabba resultat, så att du inte ger upp efter två veckor? Så kommer du inte känna med Lashcode, som ger resultat efter runt 14 dagar; starkare, tjockare och mörkare fransar, som inte faller av, är hälsosamma och välvårdade. De är redo att växa!

Efter en månad, så kommer du inte längre känna igen dina fransar när du kollar dig i spegeln! Till och med de minsta baby-fransarna kommer vara längre och fylligare. En riktig panglook där fransarna står i centrum!

Lashcode Eyelash Serum för att aktivera tillväxt

Lashcode ger fransar allt de behöver för hälsosam, intensiv tillväxt. Den uttänkta formulan behandlar hårsäckarna så att de kan växa vackrare, tjockare och längre.

Efter ett par veckor så når fransarna klimax, hälsosamma, starka, långa och fabulösa. Du behöver bara applicera det två till tre gånger per vecka.

Lashcode Eyelash Serum för extra volym

Med detta serum får du en fylligare franslinje, där varje liten frans framhävs. Lashcode stärker de ”sovande” hårsäckarna som har varit inaktiva under en tid. Tack vare detta så växer nya fransar ut, och du kommer få en välmarkerad look som får dig att tappa andan.

Bara genom att använda dig av Lashcode kan du få fylliga och läckra fransar utan att behöva gå på salong och använda dig av lösögonfransar.

Fallande fransar? Inte längre med Lashcode Eyelash Serum 

Lashcode är så enkelt att använda att det snabbt blir en del av din dagliga rutin, precis som tandborstning och handtvätt. Hur använder man serumet?

  1. Varje kväll efter sminkborttagning, applicera på ögonlocken – längs efter franslinjen, såsom du applicerar eyeliner. Den eyeliner-liknande borsten gör jobbet enkelt och gjort i ett svep!
  2. Serumet är snabbabsorberande så att du fort kan fortsätta med resten av din rutin.

Du kan använda Lashcode på morgonen, om du föredrar det – applicera på rena ögonlock innan du sminkar dig. Om du använder kontaktlinser, ta av dem innan du applicerar Lashcode.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *