De bästa makeup-tricken

Hur hittar man rätt läppstift? De flesta av oss kämpar med den här uppgiften. Vi vet alla vad vår naturliga färg är, men när vi besöker sminkbutiker finns det ofta mer än 20 nyanser i ”naturliga” färger. Det verkar som att det perfekta naturliga läppstiftet inte bara ska matcha dina läppar, utan också ditt tandkött. När du väljer ett läppstift i butiken behöver du le stort och välja den nyans som är mest lik ditt tandkött.

Längre, tjockare ögonfransar utan att använda falska ögonfransar? Ett av de bästa tipsen är att använda barnpuder. Allt du behöver är två produkter: din favoritmascara, och doftfritt barnpuder. Applicera först mascaran, och ta sedan puder på en bomullstuss. Svep tussen längs med fransarna medan mascaran fortfarande är våt. Vänta på att mascaran ska torka och applicera sedan ett till lager mascara. På så sätt kommer du få otroligt långa, tjocka fransar. Det verkar som att barnpuder är en universell skönhetsprodukt, för du kan även använda det som schampo. Om du har bråttom och inte har tid att tvätta och sedan torka håret kan du massera in lite puder i hårbotten och sedan borsta bort det, så att du inte har några synliga rester. Pudret suger upp all överflödig olja, och kommer få håret att se rent och fräscht ut.

Använd pappersbitar och lägg bakom ögonfransarna när du applicerar mascara. Det kommer hindra sminket från att bilda fläckar. Du kan också använda det på de nedre fransarna för att hindra mascaran från att kladda ner huden under ögonen.

Är dina läppar tunna och smala? Gör ditt eget läppbalsam som gör läpparna mycket större på bara några sekunder. Lägg till en liten bit pepparmintolja i ditt läppglans och rör om ordentligt. Om du inte har pepparmintolja, eller om du inte gillar den här doften, kan du ersätta den med lite kanel. Tack vare det här tricket kommer dina läppar lukta och se fantastiska ut. Om du älskar ögonskugga och vill att färgen ska stå ut kan du prova att applicera vit eyeliner eller en ljus, krämig ögonskugga som en bas. Detta kommer få ögonen att se ljusare och mer levande ut. När du applicerar skuggan på ett fuktigt ögonlock kommer ögonskuggan också att se mer pigmenterad ut.

Det här är det perfekta tricket för alla som vill ha långa fransar. Om du har en ögonfransböjare i stål kan du värma upp den lite med hårtorken. Böj sedan fransarna, men var noga med att inte bränna dig. Värme hjälper fransarna att hålla sig längre och böjda under hela dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *