Bästa ögonbrynspennan. Hur hittar man den? Kolla in vår ranking

Det är svårt att tänka sig att man inte färgade och accentuerade ögonbrynen för bara ett decennium sen. Idag är ögonbrynsprodukter grundläggande i modern makeup. En bra ögonbrynspenna bör finnas i alla sminkväskor. Om du inte väljer rätt blir sminket inte så snyggt och exakt som det skulle kunna bli. Bästa ögonbrynspennan – är den svår att hitta? Allt blir lättare med vår topplista!

Hur ska den bästa ögonbrynspennan fungera?

Är en perfekt produkt för att sminka ögonbrynen svårt att hitta? Hur ska den vara? Det viktigaste är att den ska vara lätt att använda och ha lång hållbarhet. Spetsen är också av stor betydelse: en bra penna är varken för mjuk eller för hård, då kommer den nämligen inte rita lika bra utan ge ett slarvigt resultat.

Färgen är också avgörande – när du väljer ska du hålla dig till neutrala eller kalla nyanser, så att effekten blir naturlig och inte sticker ut för mycket. Ju tunnare spetsen är, desto mer exakt blir din makeup och du kan då uppnå olika resultat med din sminkning. En annan sak att tänka på är om pennan är rekommenderad – recensioner är en bra källa till information om produkten, dess effektivitet och de resultat du kan förvänta dig.

Varför ögonbrynspennan rekommenderas vid makeup

Gels, puder och pomade kan vara bra för sminkning. Men om vi hade varit tvungna till att välja en produkt hade vi absolut valt en bra, idiotsäker ögonbrynspenna som rekommenderas av många konsumenter. Den är oersättlig när du sminkar dig till vardags. Du kan använda den separat för att skapa en hel look eller bara för att rita ut några extra hårstrån. Moderna pennor är mycket mer exakta än förr! Idag ska vi välja den bästa. Vi har testat flera produkter men topplistan innehåller bara några få av dem – vi valde ut dem de med bäst spets, pigment och långvariga effekter. Kolla in dem och välj den som passar dig bäst!

Brynpennor – ranking. Möt de bästa!

1. Nanobrow EYEBROW PENCIL – den bästa ögonbrynspennan

brynspenna nanobrow

Nanobrows penna är utformad för noggrann makeup och ett utmärkt val för alla typer av ögonbryn: tjocka och tunna, buskiga och glesa. Fyra vackra, mycket naturliga och raffinerade färger med neutrala nyanser som passar alla ögonbrynstyper. Du hittar garanterat en färg för dig och när du använder den kommer det snabbt bli din favoritpenna! Vi har blivit tokiga i Nanobrows penna och är säkra på – precis som många andra kvinnor – att vi kommer att fortsätta att använda den och aldrig byta! Nanobrow Eyebrow Pencil har fått tusentals strålande recensioner och den är uppskattad av sminkfantaster över hela världen. Den har en ultratunn precisionsspets med rätt hårdhet, välpigmenterade färger och den ger långvariga effekter. Den är idiotsäker!

kan köpas snabbt på www.nanobrow.se

2. Anastasia Beverly hills Wiz – en rekommenderad ögonbrynspenna

När Anastasia BH först dök upp på skönhetsmarknaden snackade alla om Brow Wiz. Det var en av de första pennorna som erbjöd och populariserade den utdragbara spetsen och en spoolie för att borsta bort överflödig produkt. Överraskande nog finns produkten i hela 12 nyanser! Hur väljer du en som passar dig? Ja, vi håller med om att det kan vara aningen överväldigande. Pennan är fantastisk, raffinerad och har fått många positiva omdömen online. Det har visat sig att några makeupartister använder den regelbundet. Det är ett sätt för snabb och enkel sminkning som alltid ser snygg ut.

3. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler – en berömd ögonbrynspenna

Vi är medvetna om att Rihannas Fenty Beauty är ett av de mest kända varumärkena för kosmetika i världen. Fenty Beautys produkter har blivit lika populära som dess grundare. Ultra Fine Brow Pencil & Style pencil är inte heller något undantag. Det är en bra ögonbrynspenna som kommer i 14 nyanser. Formulan är vattenfast och kladdar inte. Ett innovativt tillägg är den paddelformade borsten som är utmärkt för att blanda ut produkten, kamma och styla hårstråna. Vissa säger att dess ovanliga form är en fördel, andra har en annan åsikt – särskilt dem med tunnare ögonbryn. En sak är säker; tack vare det breda utbudet av tillgängliga nyanser för alla med rött, blont, brunt och svart hår kan du garanterat hitta den perfekta matchningen för dig.

4. Diorshow Brow Styler – en prestigefylld ögonbrynspenna

Raffinerad och vackert designad. Den här prestigefyllda ögonbrynspennan har en ultratunn spets med en ganska hög precision. För många är en utdragbar ögonbrynspenna ett måste. Diorshows penna diskuteras och rekommenderas ofta, även om priset är långt ifrån perfekt. Spetsen riskerar inte att gå sönder när du pressar den mot huden. Tillverkaren hävdar att produkten har subtila och naturliga nyanser som passar alla typer av ögonbryn. Efter att ha testat tycker vi inte riktigt att det bruna alternativet är särskilt neutralt eftersom det har aningen varma undertoner. Produkten är bättre för dem med rödbrunt hår.

5. Benefit Cosmetics Precisely – en ögonbrynspenna som väcker diskussion

Benefit är ett varumärke som framförallt lanserar produkter som är avsedda för ögonbrynssminkning. Om du letar efter ett ställe där du kan hitta massor av dem, så är Benefit, efter Nanobrow, dit du ska söka dig! De erbjuder ett brett utbud av ögonbrynsstyling och vård, samt sminkborttagningsmedel. Tillbaka till pennan: dess stora fördel är dess vattenfasta kvalitet. Pennan har utmärkt långvarighet och håller hela dagen. Denna precisionspenna var ganska känd förr! Ett annat plus är färgerna – du hittar till och med en röd nyans här! Även om storleken är ganska liten är den väldigt robust så du behöver inte oroa dig för att den lätt går sönder. Även om den inte är 100% perfekt förtjänar den en plats i vår topplista.

6. MAC Eyebrow Styler – en bra ögonbrynspenna 

Den här pennan för ögonbrynssmink har överraskat oss med en ovanlig vaxbaserad formula. Den färgar ögonbrynen ganska bra och många beskriver den helt enkelt som en ”bra ögonbrynspenna”. Märket erbjuder 14 nyanser, men de flesta professionella makeupartister hävdar att endast fyra av dem är värda att kolla in: Fling, Lingering, Stud och Spiked. Pennan kladdar inte, är vattenfast och den är ganska svår att få bort. Spetsen är på den mjukare sidan, vilket är något vissa kommer behöva vänja sig vid.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *