Nanoil Anti-Redness Face Serum: Förvandla Din Rosacea-Benägna Hud!

Kämpar du med ansiktsrodnad, tunn hud och synliga kärl (ådernät) dagligen? Det behöver du inte! Rosacea-benägen hud behöver inte vara bekymmersamt och irriterande. Trots att flera hudprodukter utlöser irritationer i din hud finns det också många professionella produkter som tar fantastiskt väl hand om den. Nanoil Anti-Redness Face Serum – särskilt utformat till brustna kärl i ansiktet – är en av dem. I dagens inlägg ska vi förklara varför denna produkt är värd att välja och vilka effekter den ger.

Vissa av oss ’ärver’ rosacea-benägen hud genetiskt, medan andra påverkas på grund av kvinnliga hormoner, preventivmedel, blodsjukdomar, problem med blodtryck eller stress. Har din hud benägenhet för brustna kärl och rodnad? Kom ihåg att undvika:

 • kosmetikaprodukter med irriterande ämnen
 • air-conditioning och plötsliga temperaturförändringar
 • alkohol och andra stimulantia
 • kryddig och stark mat
 • överträning

Vilka åtgärder fungerar mot hudrodnad och svaga blodkärl?

Hudläkare och kosmetologer håller med om att förutom en hälsosam livsstil behöver vi använda lämpliga hudvårdsprodukter där ett bra ansiktsserum har de bästa effekterna på hud som är benägen för rodnad. Kombinationen av en hälsosammar livsstil (att sluta med cigaretter, alkohol och reducera stress i livet) med bättre hudvårdsrutin ger underbara resultat. Har du ingen aning vilken anti-redness produkt du ska använda? Nanoil Serum är vårt val. Det är särskilt utformat för rosacea-benägen hud.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Nanoil Anti-Redness Face Serum Ingredienser

Denna formula består av få ingredienser men de har visat sig vara perfekta och tillräckliga för hud med ådernät och rosiga kinder. Receptet är fritt från onödiga preserveringsmedel, färgämnen eller PEGs.

Eftersom Nanoil Anti-Redness Face Serum är lätt och vattenbaserat suger huden upp det snabbt och du får inte den där hemska klibbiga känslan på ansiktet efter. Huden blir bättre tack vare en blandning av botaniska extrakt som matchats för just rosacea-benägen hud:

 • extrakt från lind
 • extrakt från cypresskotte
 • extrakt från hästkastanj
 • rotextrakt från Boerhavia Diffusa (Punarnava)

Tillsammans utgör de en formula som förstärker svaga kärlväggar, lindrar brännande känslor och röd hud och förebygger uppkomsten av kärlnät, telangiektasier. Ännu en fördel är att Nanoil Anti-Redness Face Serum har en starkt närande, hydrerande och åldersbromsande effekt. Rosacea-benägen och känslig hud kan också bli vacker. Nanoil jämnar ut hudtonen och ger ett jämnare och mjukare ansikte.

Applicering av Nanoil Anti-Redness Face Serum

Det kan användas morgon och kväll, även under sommaren. Serumet skyddar från alla rödhets-utlösande externa faktorer under dagen. Under natten reparerar det och lindrar huden så att ser fin ut när du vaknar!

Hur använder man Nanoil Anti-Redness Face Serum? Applicera det på ansiktet efter att du tvättat det med ansiktsvatten. Massera in det försiktigt med fingrarna. Det absorberas på ett ögonblick och efter några minuter förbättras huden. Du borde avsluta rutinen med en bra återfuktare för rosacea-benägen, känslig hud.

serum mot ansiktsrodnad Nanoil

Effekterna av Nanoil Anti-Redness Face Serum

Serumet av Nanoil börjar förbättra huden vid första användning. Ditt ansikte blir hydreras, lindras och mjukas upp efter en användning. Det är som en suck av lättnad för arg och reaktiv hud. Med tiden kan du räkna med långsiktiga resultat:

 • ljusare hyperpigmentering och jämnare hudton
 • inga mer kärlnät eller rodnader
 • mer elastisk hud och fyllighet
 • långsammare åldrande

Nanoil Anti-Redness Face Serum är tillägnat rosacea-benägen och inflammerad hud, men du kommer också älska effekterna om din hud är torr, matt eller slapp. Vill du ha mer information? Kolla in hos oss på www.nanoil.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *