BÄSTSÄLJARE – Få Voluminöst, Fylligt Hår Enkelt med Nanoil Hair Volume Enhancer

Tappar ditt hår volym snabbt? Det är ett faktum att din hårtyp till stor del beror på gener, men produkterna vi använder för hårvård och styling spelar också roll. Även om ditt hår är tunt kan du fortfarande ha en läcker och voluminös frisyr! Det finns en enkel lösning: använd en volymgivande spray från Nanoil!

Nanoil Hair Volume Enhancer – fantastisk primer vid styling

Nanoil Hair Volume Enhancer är en styling-primer för alla hårtyper: tjockt eller fint, fett hår och hår som tappar volym fort. Du behöver inga andra pre-stylers om du använder Nanoil. Den ger hårstråna näring på djupet och fungerar direkt genom att lyfta rötterna och ge fantastisk fyllighet och kropp till håret. Din läckra look varar hela dagen!

Nanoils root lifter: vilka ingredienser består den av?

Har du sett andra root lifters med lika höga nivåer av förskönande och näringsrika ingredienser? Inte vi heller! Nanoil Hair Volume Enhancer slår all konkurrens. Kolla in innehållet:

 • Keratin – fibrillärt protein som har förmågan att reparera håret, men lyfter också hårrötterna och förhöjer glansen. Detta är en kraftfull och stärkande ingrediens som adderar kropp.
 • Pantenol – välkända pro-vitamin B5 som stänger inne vattenmolekylerna i håret, återfuktare och levererar otrolig glans och jämnhet.
 • Veteproteiner – värdefulla näringsämnen som skyddar briljant och förstärker hårstråna.
 • Vitamin B3 – en fördelaktig fuktbevarare som ser till att håret är perfekt återfuktat; upprätthåller hårstjälkarnas tillstånd och främjar hälsosam hårväxt.
 • Vitamin E – även kallad ungdomsvitaminet; en antioxidant med anti-aging effekt.

Nanoil rootlifter – användningstips

Denna root lifter är väldigt lätt att använda och kan appliceras på flera olika sätt (efter tävttning, på fuktigt hår, innan du sätter i hårspolar, på torrt hår). Du kan enkelt bygga volym tack vare en fantastisk applikator som sprider ut produkten jämnt över håret. Dessutom varar den länge; 3 eller 4 doser räcker för en användning. Spruta Nanoil på håret, kamma ut hårstråna och föna och styla precis som du vill. För extra kropp kan du böja huvudet vid föning! Nanoil Hair Volume Enhancer lyfter rötterna, levererar volym omedelbart och lämnar efter sig mjuka och glänsande hårstrån. Säg hejdå till tråkigt, platt hår en gång för alla!

Nanoil Hair Volume Enhancer

Nanoil Hair Volume Enhancer – en bästsäljande root lifter för hår!

 1. Enastående volym som varar hela dagen och läckert, naturligt hår.
 2. Tyngdlös textur som inte överbelastar håret eller gör det fett.
 3. Nanoil Hair Volume Enhancer är den enda pre-styler som innehåller veteproteiner, vitamin B3 (niacin), keratin, vitamin E och pantenol (provitamin B5).
 4. Läcker glans, jämnhet och djupt återfuktat hår.
 5. Skyddande sköld mot yttre faktorer, mekaniska skador och toxiner i luften.
 6. Lättanvänd och väldigt billig med tanke på de fantastiska effekterna!

Är du sugen på att prova på denna enkla och snabba produkt för maximal hårvolym? Addera Nanoil Hair Volume Enhancer i din dagliga stylingrutin. Välj denna enastående primer som rekommenderas av både kunder och proffs inom hårvårdsindustrin! Du kan beställa den med snabb hemleverans på www.nanoil.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *