Maltese Honey Face Moisturiser. Återfuktande Och Vårdande Kraft Från Ghasel!

Du har varit där – du vaknar och din hud känns redan trött. Den är matt, livlös och torr och du behöver en hel makeup för att känna dig som dig själv igen.

Vi fattar. Många människor har hudproblem och är i behov av en bra återfuktande kräm. Dålig hudvård kan leda till flera olika brister. Människor blir alltmer medvetna om hudvård som är i harmoni med naturen, och vänder sig därför till naturliga produkter. Naturliga produkter har samtidigt visat sig vara de mest effektiva.

Tänk om det fanns en metod för att få en perfekt slät hud utan att behöva använda extra lager av foundation? Det maltesiska varumärket Ghasel har lanserat något alldeles särskilt för trött, matt hud – Maltese Honey Face Moisturiser. Det är en återfuktande ansiktskräm för dag och natt som anpassar sig efter hudens behov. Den intensiva formeln är snäll mot huden och passar alla. Den täpper inte till porerna och fungerar som ett botemedel mot besvärliga pormaskar.

Välj smart – satsa på Honey Face Moisturiser

När du väljer hudvårdsprodukter bör du komma ihåg att alltid kolla ingredienserna. Denna maltesiska ansiktskräm är fri från silikoner, syntetiska färgämnen, GMO och andra skadliga ämnen, vilket gör den till en helt säker produkt för huden.

Ghasel Maltese Honey Face Moisturiser garanterar 24 timmars återfuktning. Tillräcklig återfuktning av huden bekämpar ojämnheter och ser till att du vaknar varje morgon med en fräsch och vacker hy.

Vi vet hur svårt det kan vara att hitta produkter som passar just dig. Vi är här för att hjälpa till! Exceptionella Maltese Honey Face Moisturiser har en lyxig och återfuktande formula som uppfyller hudens alla behov. Denna silkeslena och lätta ansiktskräm ser till att ansiktet är återfuktat och lent hela dagen. Den unika produkten ger ansiktet ett friskt lyster.

Dag- och nattkräm direkt från Malta

Denna fantastiska plats i världen är berömd för att producera världens sötaste honung – som fungerar för alla hudtyper; från normal till fet eller aknebenägen. Den innehåller inga skadliga kemikalier, något som ofta finns i många skönhetsprodukter. Du kan vara säker på att din hud är säker och skyddad från miljöfaktorer.

Det bästa med produkten? Det är givetvis ingredienserna. Det finns inga skadliga ämnen – bara ren godhet!

Maltesisk honung av högsta kvalitet återfuktar och slätar ut huden samt bibehåller ett vackert och ungdomligt utseende. Koffeinet gör att huden ser fräsch och utvilad ut, även om morgonen, utan mörka cirklar och puffig hud runt ögonen. Sheasmöret stänger inne fukten och gör att huden är perfekt återfuktad hela dagen.

Denna lätta återfuktande ansiktskräm har antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper tack vare innehållet av ricinolja, vilket är viktigt för hudens regenereringsprocesser. Den höga halten av vitamin B6 och E jämnar ut hudtonen och förstärker hudens ungdomliga glöd. Krämen innehåller dessutom antioxidanter som neutraliserar fria radikaler och förebygger hudens åldrande.

Denna maltesiska ansiktskräm ger spektakulära resultat vid regelbunden användning varje morgon och kväll när du vårdar din hud. Bli vacker med Ghasel!