HD Brows – Skönheten i god form!

HD Brows tar ögonbrynsformning till en helt ny nivå. Denna innovativa, unika metod har blivit den senaste ”måste ha”-behandlingen i Storbritannien. Hd Brows fokuserar främst på ögonbrynens form, och inte på hårborttagningen. Att ha rätt form på ögonbrynen formar ansiktet, och gör en stor skillnad. Det kan få dig att se yngre ut, ger dig ett smalare ansikte, och ger en mjuk utformning. Behandlingen passar alla, oavsett ålder, kön, och hudfärg, och rekommenderas för nästan alla hårtyper i ögonbrynen.

Du kan se många kändisar använda HD Brows, till exempel Jenni Frost och Cher Lloyd. Kate Prince älskar dem så mycket att hon bestämde sig för att utbilda sig själv och sin makeup-artist i HD Brows.

HD Brow är en behandling i sju steg, och en kombination av olika tekniker, inklusive toning, vaxning, och användning av tråd för att skapa den perfekta ögonbrynsformen. Din HD-stylist kommer först analysera din ansiktsform, och arbeta tillsammans med dig för att avgöra vilken form som passar din personlighet och dina ansiktsdrag. Inga personer har exakt likadana ögonbryn, och du kan välja precis vilken form du vill: tunna, mörka, eller väldefinierade.

Nästa steg i behandlingen är ögonbrynsfärgning. HD-färg används för att jämna ut ögonbrynens färg, eller för att göra den mörkare. Sedan definieras färgen, och det överflödiga håret vaxas. Specialsaxar används för att trimma långt och vilt hår, för att skapa en mer strömlinjeformad look. Sedan är det dags att plocka håret med en speciell tråd. Trådning är en antik form av hårborttagning, med ursprung från öst. Stylisten använder tråd för att forma hår och koncentrerar sig på området ovanför ögonbrynslinjen. Allt hår som blir över kommer plockas bort med pincett för att ge dig de perfekta HD-ögonbrynen. Det sista steget innebär att lugna huden som utsattes för behandlingen med ett lugnande medel. Speciella mineralpulver appliceras på området för att lugna och kamouflera rödhet. HD Brow Beater appliceras för att lägga håren på plats, och stylisten använder sedan antingen HD Brow-pennan eller HD Brow-haken för att fylla i alla luckor och ge dig råd om efterbehandlingen. Det sista, och viktiga, steget är hemmabehandling och det är upp till dig. För att se till att ögonbrynen ser perfekta ut mellan behandlingar kommer du få information om att ta hand om detta känsliga område.

De av er som brukade plocka ögonbrynen för mycket kanske inte ser omedelbara resultat av behandlingen. Dina ögonbryn kan ta upp till ett år att växa tillbaka. För att snabba på tillväxten av ögonbrynen kan du använda Nanolash serum dagligen på ren hud. Den innehåller essentiella vitaminer och aktiva substanser som ökar cirkulationen till hår folliklarna. Nanolash serum rekommenderas också för att få längre och tjockare ögonfransar. Applicera produkten på glesa områden för att få fransarna eller ögonbrynen att växa tillbaka inom åtta veckor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *