En hårvårds HIT! Upptäck effekterna av flytande silke i Nanoil Hair Mask!

Är ditt hår väldigt torrt, uttorkat eller överbearbetat? Har du svårt att få lockarna att se naturligt vackra ut? Flytande silke är det som är bäst för att få reda på håret! Med detta ämnet kan man få kontroll på de burriga hårståna, ge håret glans och säkre det genom hela dess längd. Hydrolyserat silke som Nanoil Liquid Silk Mask har gott om är det mest värdefulla silket. Bli fötrollad över den silkiga formulan och silkets kraft i en professionell hårmask.

Silke – det bästa du kan ge ditt hår

Att säga att silke är en otrolig hårvårdsprodukt är ingen överdrift: inget förbättrar håret bättre än denna otroliga ingrediens som har massor av nödvändiga ämnen. Silke har gott om:

 • proteiner (fibroiner) – håller kvar frukten i håret
 • sericin (limprotein) – ger fantastisk glans och ger håret en skyddande beläggning
 • vitaminer (A, F, H, B5, E) – vitaminer som är oersättliga för håret
 • UV filter – skyddar håret mot solens skadliga effekter och utomstående faktorer
 • gott om aminosyror (glycin, alanin, fibroin, sericin, lysin) – som har samma egenskaper som proteiner (håruppbyggande)

Vad för effekt har silke på håret?

 • Tack vare dess egenskap att förvara vatten så kan silke absorbera stora mängder vatten så den kan återfukta och ge näring på ett perfekt sätt.
 • Silke slätar till överhudens struktur och förseglar den. Effekten man får är silkeslent, flerfritt och lättskött hår utan trassel och tovor.
 • Silke förbättrar både hårets och hårbottnens struktur ordentligt.
 • Med hjälp av silket så känns håret mukt. Hårtopparna kluvs inte och silket skyddar lockarna från att ta skada av solen och återger håret sin färg.

Flytande silke: En VIP bland hårbalsamerande ämnen

Flytande silke är den bästa formen av silke – dess molekylära vikt är så liten att den kan nå in i de innersta delarna av håret där den skickligt kan reparera det, ge det styrka och återfuktning inifrån. Denna sortens silke fokuserar på torrt, skadat, matt och överbearbetat samt färgbehandlat hår och lockar som behöver repareras.

@nanoil.official##haircare ##beautifulhair ##nanoil ##hairroutine

♬ original sound – NANOIL OFFICIAL

Liquid Silk Hair Mask av Nanoil – bästa silket för ditt hår

Kraften av hårmasker känner vi alla till. De är en perfekt behandling som man kan utföra hemma. Kolla in masken som funkar som en professionell salongsbehandling. Nanoil Liquid Silk Mask ger dig en stor portion av det bästa silket. Den innehåller perfekta ingredienser och gör hårets struktur slätare på bara en använding och håller kvar dess fukt. Regelbunden använding låter dig reparera lockarna och ge dem näring på ett kvick.

Nanoil Liquid Silk Hair Mask är ett jättebra botemedel för alla sorts problem: den fixar skador orsakade av färgbehandlingar, felaktig hårvård och kemisk bearbetning.

Hur vet man att Nanoil Liquid Silk Hair Mask är bäst?

 1. Den har perfekta komponenter: med hög koncentration av silke.
 2. Den har perfekt formula för alla slags hår: många av de produkterna med flytande silke som finns tillgängliga väger ner håret men hårmasken av Nanoil är lätt och ger longa lockar fulla av spänst och låter håret behålla sin volym.
 3. Den är lätt att använda: masken verkar som en professionell behandling men är även lätt att använda. Gillar du inte dushmössor, långa behandlingar eller att behöva värma upp handduken med fönen? Då har du kommit rätt! Att applicera hårmasken av Nanoil är lätt, snabbt och behändigt: du behöver bara applicera den på rena fuktiga lockar och skölja av den efter 10 minuter.

Nanoil Liquid Silk Hair Mask – förvänta dig snabba resultat

Denna professionella sillkes masken för använding hemma träffar mitt i prick! Effekterna talar för sig själva. Efter första användningen så ser håret mycket bättre ut. Silket i masken av Nanoil återfuktar och reparerar håret ordentligt och skyddar det på en och samma gång. Detta är effekterna du kommer få:

 • Silkeslent, mjukt och glänsande hår som är lätt att styla.
 • Friskt hår med reparerade strukturer.
 • Lockar som inte lika lätt tar skada, blir uttorkade eller får kluvna toppar.
 • Stark hår som inte trasslar sig eller blir statiskt.

Varför inte prova den bästsäljande och välbedömda masken med flytande silke av Nanoil? Finn mer information hos www.nanoil.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *