Nanolash – extremt långa fransar

Vad behöver vi veta om ögonfransar? Förutom det faktum att de ser bra ut skyddar de också ögonen från att utsättas för smuts från omgivningen. Detta är anledningen till att vi bör ta hand om våra ögonfransar. Det finns flera sätt att ta hand om ögonfransarna. Ett av de mer välkända sätten är att applicera ricinolja eller ögonfransserum. Den första metoden kan irritera fransarna och påverka tillväxten negativt, medan balsamen ger en mer betydande och långlivad effekt. Så vilket ögonfransserum bör du välja? När du köper balsam är det viktigt att tänka på följande funktioner: naturlig sammansättning, snabb och enkel applicering, behandlingsperioden, och effekter. Ett balsam som kombinerar alla dessa funktioner är Nanolash.


Nanolash ögonfransserum är anpassat för kvinnor, eftersom kvinnor fokuserar mer på sina ögon och ögonfransar. De vill att ögonfransarna ska se bra och naturliga ut, och vara hälsosamma. Denna produkt kan även vara bra för människor med tunna, korta, ömtåliga, ljusa och skadade ögonfransar. Nanolash ögonfransserum är dessutom helt säkert, och kan därför användas av personer som bär kontaktlinser och med känslig hud, särskilt runt ögonen. Produkten passar inte gravida kvinnor, kvinnor som ammar, eller omyndiga personer, och för personer som genomgår kemoterapi.

Fördelarna med att använda Nanolash ögonfransserum är märkbara efter bara ett par appliceringar. Produkten stimulerar folliklar och rötter att arbeta mer effektivt, och det stärker ögonfransarnas rötter. Nanolash främjar dessutom tillväxten av nya ögonfransar, och resten genomgår en process som förlänger ögonfransarna och gör dem tjockare, mörkare, och ger dem mer densitet. Under behandlingen blir ögonfransarna starkare och får bättre tillväxt, och de vårdas, återfuktas, och blir lite kurvigare. Balsamet tar också hand om huden på ögonlocken. Det orsakar ingen irritation, men det är mjukgörande och upplysande för huden runt ögonen.

Nanolash ögonfransserum består av naturliga ingredienser från växtriket. I detta balsam finns även aktiva substanser som ansvarar för tillväxten av nya ögonfransar, och som stärker ögonfransarna och gör dem tjockare. Extrakt från frukt och blommor garanterar en skonsam vård för ögonfransar och området runt ögonen. Ingredienserna i Nanolash ögonfransserum orsakar inga allergiska reaktioner.

Appliceringen av Nanolash ögonfransserum liknar appliceringen av en eyeliner. Innan varje applicering bör du ta använda sminkborttagning i ansiktet och runt ögonen – produkten kommer bara kunna nå djupt in i fransarna när du har rengjort ansiktet ordentligt. Använd en borste för att måla en enda linje vid basen av ögonfransarna, på både det övre och nedre ögonlocket. Du bör applicera produkten varje kväll, tills du uppnår den önskade effekten. Efter det kan du använda Nanolash ögonfransserum med ett par dagars mellanrum.

De första resultaten av Nanolash ögonfransserum kommer synas efter två till tre veckors användning. De slutgiltiga effekterna syns efter två till tre månader. Behandlingen räcker i ungefär sex månader, och Nanolash ögonfransserum (3 ml) räcker under hela den tiden. Under de sista månaderna av behandlingen, det vill säga efter att du har uppnått den önskade effekten, bör du använda produkten ett par gånger i veckan.

Trots det faktum att Nanolash ögonfransserum är 100 % säkert finns det vissa försiktighetsåtgärder att vidta gällande användning och förvaring. Du får inte stoppa applikatorn i ögat, då detta kan irritera ögat. Om du får produkten i ögat måste du skölja ur det med en stor mängd vatten. Om irritationen inte försvinner måste du avsluta behandlingen och rådfråga en läkare. Nanolash ögonfransserumbör förvaras i originalförpackningen, med skruvkorken ordentligt fastskruvad. Använd inte produkten efter dess utgångsdatum.

Nanolash ögonfransserum har en flytande konsistens som gör det lättare att applicera och assimilera kosmetikan. Balsamet rinner inte ner i ögonen, och det vårdar fransarnas rötter direkt efter appliceringen. Under appliceringen finns det ingen risk för irritation. Nanolash ögonfransserum innehåller inga aromatiska, oljiga eller färgglada substanser, vilket ökar användarbekvämligheten.

Nanolash ögonfransserum är enbart tillgängligt online, på www.nanolash.se En förpackning kostar 39 euro, vilket gör det till ett av de billigare balsamen på marknaden. Priset garanterar originalitet och produktens höga kvalitet. Nanolash säljs i en svart kartong, och toppen av kartongen har inskriptioner i silver. Flaskan liknar kartongen. Applikatorn är en orange borste med en tunn topp. I paketet finns också en broschyr med viktig information gällande applicering och ingredienser.

16 Comments “Nanolash – extremt långa fransar”

 1. efter en månad var fransarna synligt längre och mörkare

  Svara
  • samma här, och efter två månader var de tjockare och tätare också

   Svara
 2. min kompis använder det. hennes fransar ser fejk ut

  Svara
 3. Jag har använt revitalash länge och är nöjd med resultatet. Fransarna är långa! Det enda negativa är priset 😉

  Svara
 4. Jag har använt ricinolja, men fransarna blev bara mörkare, inte längre. Har aldrig testat ett ögonfransserum, men jag börjar fundera på det nu.

  Svara
 5. efter tre månader behöver jag inte mascara längre ! 🙂

  Svara
 6. kan man köpa det online?

  Svara
 7. Ännu ett test, ännu ett bra betyg! Jag är nyfiken. Är det verkligen så effektivt?

  Svara
 8. Enligt mig är detta serumet det bästa på marknaden. Alla andra har haft något fel eller oönskat. Ett av dem fick fransarna att växa i fel riktning! Det här är bäst !

  Svara
 9. Är osäker på om en liten flaska räcker till hela behandlingen?

  Svara
  • Jag använde det varje dag och det räckte i 6 månader

   Svara
 10. Du har övertygat mig att köpa det 😀

  Svara
 11. Jag köpte serumet efter att ha läst massa positiva recensioner. Det är bra, men inte så stor skillnad mot revitalash

  Svara
  • Mina fransar mår bättre av det än revitalash och effekten varar mkt längre

   Svara
 12. en ny produkt värd att testa! jag längtar 😉

  Svara
 13. Beställde den precis online, hoppas den kommer snart!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *