Drömmer du om tjocka, långa och böjda fransar? Kolla in Mascarorna som hjälper dig att uppfylla det!

Ögonfransar är ömtåliga och knappt synliga hårstrån inbäddade i de övre och nedre ögonlocken. Som det visar sig, om bara de definieras korrekt, kan de helt förändra utseendet på vilken kvinna som helst. De ger den vackraste miljön för ögonen samtidigt som de framhäver hela djupet av blicken. Men för att detta ska hända är det nödvändigt att välja den perfekta mascaran. Så kolla in de produkter som förtjänar din uppmärksamhet!

Vackra ögonfransar med hjälp av mascara? Det är möjligt!

Många kvinnor väljer semipermanent fransförlängning. Visst ger de en omedelbar effekt som låter extremt frestande. Men direkt efter att du tagit bort lösfransarna kan du märka att tillståndet för dina naturliga ögonfransar har försämrats, och dessutom kan de till och med börja ramla ut.

Det är därför det är den populära mascaran som visar sig vara en mycket mer fördelaktig lösning. Samtidigt går det inte att förneka att kvinnor inte förväntar sig salongsliknande resultat med den. Det visar sig att denna tro är felaktig. Spektakulära resultat är möjliga att uppnå, men för att detta verkligen ska hända är det nödvändigt att hitta den perfekta mascaran. Det är därför denna ranking skapades!

Mascara med effektivt resultat? Möt de unika produkterna!

Mascaror är viktiga sminkprodukter. Varje kvinna använder dem när de gör sin dagliga makeup och det finns inte det minsta tvivel om det. Det är dock valet av den ideala mascaran som vanligtvis orsakar de största problemen.

Däremot bör följande rankningen hjälpa dig att hitta svaret på den eviga frågan om vad den bästa mascaran är. Låt oss lära känna mascarorna som inte gör dig besviken!

1. Nanolash mascara

ranking av de bästa mascarorna

Det kan bara finnas en favorit. Det är Nanolash mascara. Denna produkt kommer i två varianter:

Men oavsett vilken du väljer kan du förvänta dig spektakulära resultat från det första penseldraget. Detta garanteras av den naturliga och säkra produktformeln, som, förutom att forma fransarna, dessutom vårdar dem.

Borsten i Nanolash mascara är perfekt formad och gjord av högkvalitativt silikon. Det garanterar exakt separerade fransar och jämn täckning från rötterna till ändarna.

Hållbarheten hos Nanolash mascara är också tillfredsställande. Mascara användarna betonar att den inte smulas sönder, flagnar eller kladdar när den kommer i kontakt med fukt.

2. Lashcode Mascara

ranking av de bästa mascarorna

Lashcode Mascara är en annan ögonfransprodukt som imponerar på många sätt. Det är en mascara med förlängande och förtjockande egenskaper och den ger tillfredsställande resultat från första draget av borsten. Tack vare att borsten formats med särskild omsorg kommer du lätt att nå de korta fransarna i ögonvrån.

När det gäller hållbarheten för själva produkten finns det heller inga klagomål. Denna mascara slits inte av eller smulas sönder när den bärs. Dessutom, även om det inte anges på förpackningen att mascaran är vattentät, hävdar användarna att den inte kladdar i kontakt med fukt.

3. Guerlain Cils D’Enfer

På nästa plats finns Guerlain Cils D’Enfer mascara. Produkten har ett ganska gott rykte bland de flesta kvinnor men det finns några undantag. Till att börja med, låt oss prata om borsten. Den är typisk och välformad. Det gör att du når de korta fransarna i hörnen, även om du bör vara försiktig så att du inte fläckar ögonlocken.

Ändå visar sig hållbarheten hos själva produkten vara ett stort problem. Tyvärr har vissa användare märkt att mascaran bara några timmar efter appliceringen börjar flagna av och smulas sönder. Vad mer är, på regniga dagar kan du förvänta dig att ”pandaögoneffekten” dyker också upp.

4. Rimmel Lash Accelerator

Nästa position tillhör Rimmel Lash Accelerator mascara. Detta är en varuhusprodukt så du måste vara bekant med den. Det går inte heller att förneka att produkten från Rimmel sticker ut avsevärt jämfört med andra typiska varuhusmascaror. Det kanske inte är perfekt men det förtjänar en plats i rankingen.

Denna mascara kommer med en ganska bra borste med korrekt placerade borst. Det borde inte göra applikationen knepig på något sätt. Problemet blir dock hållbarheten igen. Rimmel Lash Accelerator är en mascara som synbart försvinner i slutet av dagen, så gör dig redo för att göra några retusch.

Ranking sammanfattning

Det går inte att förneka att Nanolash mascara visade sig vara ledaren. Detta är en produkt som verkligen förtjänar att uppmärksammas och testas. Vad gäller de andra mascarorna så är de inte heller dåliga alls. De har några mindre brister, även om de inte är lika betydande som i fallet med andra alternativ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *