Twist Up The Volume Mascara från BOURJOIS – låt fransarna stå ut!

BOURJOIS Twist Up The Volume Mascara är den slutgiltiga fransvolymprodukten som kommer att få dina fransar att stå ut! Fånig eller uppskruvad, denna ögon-kroeki försäkrar fullständig dragningskraft, upp till hela 12 timmar. Få upp till 87% mer fransvolum och se ut som om du hade lösögonfransar!

Kombinera tre av våra innovativa tekniker

BOURJOIS Twist Up The Volume Mascara använder en unik kombination av tre innovativa tekniker som, tillsammans, skapar ett förvånansvärt resultat. Storlockiga vingar, skydd av energigivande vitaminer och lättformade borstar som lägger sig vackert runt fransarna, för att bemästra alla vinklar och ge en fransfylld och voluminös look.

Storlek och Lockig Polymerer

Till skillnad från andra mascaror, Twist Up The Volume mascara använder storlek och lockig polymerer. Polymererna finns i större storlekar i produkten och lägger sig runt fransen, så att en djup och långvarig volym skapas. När de har satt intar de sin permanenta form för att förhindra att fransarna klibbar ihop.

Vitaminer E och C för att skydda och förbättra

Vitaminerna E och C finns i massor i Twist Up The Volume Mascara. Vitaminerna hjälper till att skydda fransarna mot skador, samtidigt som det förbättrar pigmentation och struktur. Vitamin E reducerar även inflammation i huden, vilket är en stor nytta för de som har fjärilar eller överskottsvätska runt sina ögon. Vitamin E och C kommer att hålla dina fransar återfuktade och skyddade!

Krämig formula för volym som håller länge

Twist Up The Volume Mascara passar perfekt för de som vill få en naturlig, men imponerande, vinklad look. Mascaraen är resistent mot fukt, smink och även kontakt med vatten, så att du alltid vet att du är redo för den eviga festen. Denna volymboost innehåller en krämig formula som lossar upp fransarna och ger dem en luftig fyllighet som håller långa timmar. Långvarighet är förstås något som alla letar efter när det gäller fransars makeup!

Supermångsidig och lätt att applicera

Twist Up The Volume Mascara är en supermångsidig mascara som är lätt att applicera, antingen man är nybörjare eller expert på smink. Borsten på den är laddad med olika lösa porer som hjälper dig att kontrollera fransvolymen. Det är också mycket lätt att få till den exakta formen och vara kreativ. Droppar, klumpar eller säckar – det är ingenting som du behöver oroa dig för! Ta bara en stund att lära sig den perfekta applikationstekniken, och du har all den fransvolym du någonsin kan önska dig!

Få naturlig eller glamorös look på ett ögonblick

BOURJOIS Twist Up The Volume Mascara ger dig en naturlig eller glamorös look på ett ögonblick. Tryck upp borsten mot rötterna för att få volumen som avger sig gradvis och förlängning som maximerar definitionen, eller applicera produkten hela vägen till tipsen för att få en mer dramatisk och färgstark look. Borsten har också en bredare del som kan användas för att få till längden, och en mer smal del som används för att ge volym. Det gör det lättare att uppnå en skräddarsydd look!

Viktigast av allt – det är veganvänligt

För att säkerställa att produkten inte innehåller dåliga ingredienser är Twist Up The Volume Mascara helt vegansk och dermatologiskt testad. Det är helt allergifritt och tålmodigt. Förutom att känna lite extra självförtroende kommer du också att känna dig god om ditt val. Produkten är också fri från parabener, sulfater och silikoner, vilket gör den både säker och miljövänlig.

Slutsats

BOURJOIS Twist Up The Volume Mascara ger dig en vacker och dramatisk fransvolym som håller lång tid. Den är enkel att applicera och har en unik blandning av ingredienser som ger näring och skydd till dina fransar. Få professionella resultat utan att gå till frisören!