Applicera fransförlängningar helt på egen hand! Kolla in TOPP 5 Cluster Lashes!

Lägger du på ögonfransförlängning helt själv? Utan salongsbesök? Det som tidigare verkade omöjligt är nu verkligheten. Kosmetikföretag överraskade kvinnor med att släppa DIY klusterfrans förlängningar för hemmabruk. På bara några minuter kan varje kvinna skapa drömfantasten av fransar, utan franstekniker. Därför är det dags att kolla in TOPP 5 produkter som toppar andra!

TOPP 5 produkter för DIY Lash Extension. Vad är värt att veta innan ansökan?

Ögonfransförlängning hemma orsakar fortfarande blandade känslor bland kvinnor. Mest föredrog att få dem gjorda av erfarna franstekniker, och lämnade salongen med en fantastisk halvcirkel av fransar som tillför fräschör och lyster.

På andra sidan har semipermanent fransförlängning otroligt dålig effekt på våra riktiga fransar. Efter att ha tagit av dem tenderar kvinnor att ha luckor i fransarna, och hårstråna är helt enkelt svagare. Detta bevisar att det inte är ett bra alternativ för alla.

Så fort första DIY klusterfransförlängningarna släpptes började kvinnor märka fördelarna med att bära dem. Sådana lösfransar tillåter oss:

 • skapa vilken fransstil vi vill på några minuter.
 • undvik att tynga ner naturliga fransar.
 • göra ändringar och modifiera den skapade fransstilen när vi vill.
 • få naturliga fransar utan salongsbesök.

Med tanke på de stora fördelarna är vi inte förvånade över att fler och fler kvinnor går för DIY klusterfransar. Att bära sådana lösfransar ger många fördelar. Framför allt sparar det tid och pengar.

Tillverkare märkte snabbt det växande intresset för sådana produkter och de fortsätter därför att släppa olika stilar av lösfransar, men alla är inte välkomna.

Låt oss slutligen svara på frågan: vilket märke erbjuder de bästa DIY klusterfransförlängningarna?

TOPP 5, eller DIY klusterfransar du måste känna till!

Sammanfattningen av TOPP 5 produkter för DIY fransförlängning tar hänsyn till några viktiga faktorer, inklusive:

 • hur länge fransarna sitter kvar.
 • enkel applicering av DIY klusterfransar.
 • fransarnas estetik.
 • extra tillbehör i speciella satser.

Med tanke på ovanstående har vi lyckats ranka fem produkter som förtjänar den största uppmärksamheten!

1. Cluster lashes DIY Lash Extensions från Nanolash

lösögonfransar

Kvinnor över hela världen älskar varumärket Nanolash. Det har levererat högkvalitativa och effektiva ögonfransprodukter i många år. Märkets DIY Lash Extensions är utan tvekan ledande inom DIY fransförlängning. Deras största fördelar inkluderar:

 • naturliga fransar – dessa gör-det-själv klusterfransar ser fantastiska ut och efterliknar riktiga fransar som inga andra lösfransar.
 • fint, svart band – det smälter sömlöst med fransraden och ger fransarna en voluminös look.
 • lätta kluster – du kommer inte att känna DIY Lash Extensions när du bär dem.

Det bör också noteras att ett paket av fransklustren innehåller så många som 36 st, i tre längder: 10, 12 och 14 mm, vilket gör att du kan göra oändliga stilar du bara kan tänka dig. Kvinnor kan använda dessa för stilar som Russian Volume eller bara diskreta fransar för vardagsbruk. Det finns så många som 8 stilar och böjningar att välja mellan så att varje kvinna kommer att välja det bästa satsen.

Det bör också understrykas att Nanolash erbjuder extra tillbehör som är nödvändiga för att applicera klusterfransar hemma. Förutom fransar innehåller fransförlängningssatsen:

 • Nanolash bonder
 • Nanolash remover
 • Nanolash sealer
 • och franspincett

Alla tillbehör har fem milliliter och håller länge. Den ergonomiska, välformade franspincett, tillverkad av rostfritt stål och täckt med den greppförbättrande beläggningen, möjliggör en snabb och problemfri applicering av klusterfransar.

Appliceringen av DIY Lash Extensions från Nanolash tar bara 10 minuter. Vi behöver bara applicera bonder och vänta i 30-60 sekunder så att den blir klibbig, placera sedan fransklustren under naturliga fransar, så nära fransraden som möjligt, och tryck på den med pincett. Som en sista touch applicerar vi sealer. Vem som helst kommer att hantera sådana lättapplicerade fransförlängningar, även om de är nya med att leka med fransexperiment!

Varumärket garanterar att vi kan bära fransklustren i 5 dagar, men vissa tjejer delar med sig av sina fransar och stannar kvar hela veckan!

Sammanfattningsvis var beslutet att sätta Nanolash överst uppenbart. DIY Lash Extensions förtjänar utmärkelsen!

2. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit är nästa i rankingen. Det är ett grundläggande fransförlängningssats att använda hemma. Den innehåller klusterfransar i tre längder, plus viktiga tillbehör för att sätta på dem. Synd att satsen inte innehåller en sealer för att låsa fransarna på plats och få dem att hålla längre. Den saknar också en remover för att ta bort klusterfransar snabbt och smidigt.

Fransklustren från Glamnetic Lash Extension Kit har en naturlig design och blandas med riktiga fransar, dock måste vi applicera mascara först. Varför då? Bonder från Nanolash kit jämnar ut fransfärgen, men Glamnetic Lash Extension Kit erbjuder inte sådana förmåner. För ett naturligt utseende behöver vi lägga mer tid på processen.

Varumärket lovar att fransförlängningarna från Glamnetic Lash Extension Kit kan bäras i cirka fem dagar, men det beror på eftervården. Du skulle behöva borsta genom fransarna regelbundet och hålla dig borta från oljebaserad smink. Genom att göra det har du en chans att bära dessa i fem dagar, men det är inte garanterat. Det finns ingen tydlig information om klusterfransarna är återanvändbara.

3. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Nästa position i vår sammanfattning tas av klusterfransar från Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Dessa DIY fransförlängningar finns i olika längder och stilar att välja mellan.

Med dem kan du satsa på Russian Volume liknande ögonfransstilar eller mer diskreta fransförlängningar. Klustren ser lite falska ut eftersom de – förutom att de erbjuder olika längder – ser likadana ut. Vi tycker att priset är okej, hållbarheten är tillräcklig för priset, men det finns inget sätt att vi kan skapa naturliga fransstilar med Ardell X-tended Wear Lash System Kit.

I produktdetaljer läser vi att ansökan bör ta några minuter. Låt oss hänvisa till DIY Lash Extensions som bara tar 10 minuter att applicera. I det här fallet kan du behöva mer erfarenhet för att sätta på dem inom de utlovade tio minuterna. Kvinnor som applicerar fransförlängningar för första gången kan ha vissa problem med Ardell X-tended Wear Lash System Kit.

Förpackningen med färdiga klusterfransar kommer med bonder och applikator. Det finns ingen tätningsmedel för att ta bort den klibbiga limbeläggningen. Det finns heller ingen remover för snabbt och smidigt borttagning och rengöring av klustren. Tillverkaren säljer dessa två separat.

Klusterfransarna är tänkta att sitta kvar i några dagar men märket understryker att den exakta tiden beror på individuella benägenhet och eftervårdsrutiner.

4. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Nästa fransförlängningssats på vår lista kommer från märket Amor Lashes. QuickLash Starter Kit innehåller, precis som många andra produkter, klusterfransar i olika längder så att du kan göra olika fransstilar med det.

Endast en typ av böjning finns tillgänglig vilken kan orsaka problem när man försöker anpassa fransarna till ögonformen.

När det gäller fransklustren är de mjuka och solida men du kommer inte att kunna skapa den naturliga stilen med dem. Fransklustren ser ganska onaturliga ut på ögat, därför rekommenderar vi dem inte för vardagsbruk.

Appliceringen av klusterfransar, enligt tillverkarens löften, tar cirka 10 minuter, men det finns onlinerecensioner med kvinnor som säger att det var varken trevligt eller lätt att applicera dessa för första gången.

När det kommer till hållbarheten hos Amor Lashes är det ett annat märke som inte anger den exakta tiden. Med Nanolash vispar vet vi exakt hur länge vi kan njuta av de fantastiska fransarna, det vill säga fem dagar eller längre. Märket Amor Lashes nämnde bara att hur länge klusterfransarna stannar beror på om vi applicerar dem korrekt. Det är ett stort fel, speciellt med tanke på de med liten erfarenhet av att applicera fransförlängning.

5. Invisi-Lash Kit TATTI

Den sista produkten på vår topplista är Invisi-Lash Kit från TATTI. Dessa är anmärkningsvärda men förtjänar inte en hög position i rankningen av TOPP 5 produkter för DIY fransförlängning.

DIY klusterfransarna från märket TATTI är mjuka, lätta och latexfria. Synd att det finns ett dåligt urval av fransstilar och längder. Dessa staplar sig dåligt jämfört med Nanolash DIY Lash Extensions som finns i 3 längder och 8 stilar.

Genom att ta på dig Invisi-Lash Kit TATTI-fransarna kan du skapa diskreta fransstilar med ett naturligt utseende, men de fungerar inte för volymfransar. Tillverkaren uppskattar appliceringstiden till cirka 15 minuter. Onlinerecensioner bekräftar det.

Remsan som dessa franskluster är fixerade till verkar vara problematiskt. Det är inte det vanliga svarta bandet, utan en genomskinlig remsa. Vad betyder det i praktiken? Det är mer märkbart på ögat och ger inte en voluminös look på fransbasen. Det genonskinliga bandet är det mest slående på kvinnor med mörka fransar så vi rekommenderar dem inte till denna grupp av fransklusterentusiaster.

Bärtiden för klusterfransarna från TATTI Invisi-Lash Kit beräknas till 4-5 dagar. Det liknar andra produkter så det finns inget att välja på.
Å andra sidan klagar många recensenter på att satsen är för dyrt, speciellt jämfört med Nanolash klusterfransarna. Detta är anledningen till att Invisi-Lash Kit placeras sist i rankingen.

TOP 5 DIY Cluster Lash Extensions. Recensionssammanfattning

DIY klusterfransar är avsedda för att hjälpa kvinnor att skapa sin drömögonbåge. Dessutom är de designade för att göra det möjligt inom bara några minuter, vilket garanterar långvariga resultat.

De rankade produkterna uppfyller kriterierna, men Nanolash DIY Lash Extensions är den obestridda ledaren. De erbjuder ett brett utbud av längder och stilar att välja mellan och kan bäras i mer än fem dagar – det är vad kvinnor delar.

Du bör vara medveten om att endast rätt produkt gör att du kan uppnå optimala resultat. Det är värt besväret att välja det klokt och överväga förslag från sammanfattningen.

Genom att göra det ser du till att applicering av klusterfransar alltid är snyggt, enkelt och effektivt!