Hur man får fransarna att se längre ut

Alla vill ha långa, vackra fransar. Vad kan man göra om moder natur inte var generös nog att ge dig tjocka ögonfransar? Det finns faktiskt ett par alternativ.

1. Falska ögonfransar

Alla känner till dem. De introducerades på marknaden för några år sedan, och tog skönhetsindustrin med storm. Falska ögonfransar såldes överallt och kostar inte mer än €10. Du kan välja och vraka på fransar i alla färger och stilar. Om de appliceras ordentligt kan de se mycket naturliga och smickrande ut. Ett par falska ögonfransar är ett jättebra alternativ om du vill se fantastisk ut på bröllopet eller balen. Den enda nackdelen är att oavsett vilka falska ögonfransar du väljer måste de tas av innan du går och lägger dig. Det kan också vara så att limmet som används för att fästa fransarna kan orsaka vissa bieffekter, som rödhet eller en kliande känsla. De kan få ögonen att se glamourösa ut på bara några minuter. Alla har hört talas om dem, men ingen vågar testa. Det kanske ser konstgjort ut, men om vi lär oss arbeta med dem kan vi få ett mycket naturligt utseende.

Det första och viktigaste när det gäller falska ögonfransar är att välja rätt par. De mest populära fransarna produceras av skönhetsföretaget Ardell. Tyvärr är de inte lättillgängliga och säljs bara i ett par apotek. Du kan även köpa dem online.

2. Fransförlängningar

Effekten som uppnås av fransförlängningar är mer naturlig, och definitivt mer långvarig, än falska fransar. De falska fransarna finns i olika längd, tjocklek och böjning. Förlängningar sätts fast på ett individuellt hårstrå i taget. Stylisten som gör detta ska kunna skilja på dina fransar och sätta fast det syntetiska håret på dina mogna eller halvmogna fransar, så att de är starka nog att bära upp vikten från dina falska ögonfransar. De yngsta fransarna ska lämnas ifred, så att de kan fortsätta växa sig långa och hälsosamma. Det falska håret limmas fast 1 – 2 mm från din franslinje, så att limmet inte vidrör huden. Limmet som används under behandlingen är kemikaliskt, så du måste blunda under hela behandlingen.
Även fast limmet inte kommer i direkt kontakt med huden är vissa personer mycket känsliga, och kan drabbas av allergiska reaktioner. Efter behandlingen bör du inte använda oljebaserade produkter, och detta bör även stylisten tala om för dig. Undvik oljiga krämer runt ögonen under tiden som du bär de förlängda fransarna. Ju mindre du rör dem, desto längre kommer fransarna sitta kvar. Använd inte vattenfast mascara, och försök även att avstå från vattenbaserade mascaror.

3. Ögonfransserum

Det finns många effektiva fransförstärkare på marknaden, och de mest populära är Revitalash och Nanolash. Den systematiska appliceringen är nyckeln till succé när det gäller att bestämma vilken behandling med ögonfransserum man ska välja. Fransserum är det mest effektiva sättet att få långa och tjocka ögonfransar under en lång tid. Särskilt kombinerade ingredienser, inklusive peptider och vitaminer, vårdar hårfolliklarna och gör dem starkare och mer produktiva. Fransar som växer ut ur hälsosamma rötter är tjocka, långa, och har mindre benägenhet att ramla ut. När du använder fransserum som Nanolash kan vi förvänta oss de första resultaten efter fyra veckors daglig användning. Behandlingen varar vanligtvis i tre månader, eftersom fransarna behöver tid att återuppbyggas. Kostnaden för behandlingen är mindre än €10 per månad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *