Våra 5 bästa val: rangordning av de bästa ögonbrynsmascarorna

Våra 5 bästa val: rangordning av de bästa ögonbrynsmascarorna
Även om det kanske är en klyscha, är det ändå 100 procent sant: det är ögonbrynen som ramar in hela ansiktet – de framhäver ögonen och drar till sig uppmärksamhet. Varje kvinna drömmer om perfekt stylade och vackra ögonbryn: att sminka brynen är ett måste i den dagliga rutinen. Numera är det naturligt smink som dominerar trenderna, eftersom det framhäver naturlig skönhet, vilket också är anledningen till att ögonbrynsmascaror blir mer och mer populära. Vi har sammanställt den här rangordningen för att hjälpa andra att hitta den bästa ögonbrynsmascaran som finns. Kolla in den och välj din favorit!

Vilka effekter ger ögonbrynsmascara?

Med en bra ögonbrynsmascara kan du uppnå otroliga sminkeffekter! Vad kan du förvänta dig av en bra ögonbrynsmascara?

 1. Maximal volym på ögonbrynen.
 2. Stärkt definition av vartenda litet ögonbrynshår.
 3. Ögonbryn som framhävs med korrekt vald färg som ser naturlig ut.
 4. Perfekt stylade och placerade hårstrån.
 5. Långvarig prestanda tills sminket tas bort.
 6. Processen att ta bort sminket är skonsam, utan att gnugga eller kladda på huden.
 7. Brynhåren får näring tack vare de vårdande ingredienserna.
 8. Klumpfritt och icke-kladdigt vackert brynsmink.

Bra ögonbrynsmascara – vilken ska man välja?

När du ska välja den bästa ögonbrynsmascaran kan den rangordning som vi har förberett vara mycket praktisk: du behöver inte slösa tid på att leta i timmar och läsa flera recensioner och kommentarer på nätet. Vi gjorde det så att du inte behöver göra det och vi har valt ut en vinnare! Lär känna brynmascaror som enligt konsumenterna är de bästa på skönhetsmarknaden. Urvalet av ögonbrynsmascaror är extremt brett. Vilka av dem gör det möjligt för dig att uppnå en fantastisk look och ett naturligt slutresultat på sminkningen? Varje mascara som nämns här kännetecknas av olika egenskaper, nyanser, resultat och typ av borste. Du kommer garanterat att hitta även de som innehåller ingredienser som vårdar ögonbrynen. Med följande rangordning kan varje sminkfantast enkelt hitta den bästa ögonbrynsmascaran för sig själv.

Våra 5 bästa val: rangordning av de bästa ögonbrynsmascarorna

Nummer 1. Nanobrow Shape Mascara – den bästa ögonbrynsmascaran!

nanobrow shape mascara
 • Storlek: 7 ml
 • Pris: rättvist i förhållande till volym och prestanda
 • Omdömen: Nanobrow mascara har fått de mest lysande recensionerna

Det kan bara finnas en vinnare och Nanobrow mascara är utan tvekan enastående! Vi kunde inte hitta några brister! Produkten är av förstklassig kvalitet, eftersom den garanterar utmärkta brynsmink-effekter oavsett tjocklek, färg eller täthet på ögonbrynen.

Produkten täcker glesa områden och fyller dem med färg, ökar volymen på varje ögonbrynshår så att ögonbrynen blir synligt förstärkta, fylligare, tjockare och mer framhävda. Den stylar, fixerar och formar ögonbrynen felfritt tack vare den unika, förfinade och täta spoolie-borsten. Dess innovativa formula med tillsats av kiseldioxid gör hårstråna släta och otroligt mjuka. Nyanserna är mycket naturliga och de ger ett fantastiskt sammetslent resultat och definition till hårstråna – utan klumpar eller kladd. Nanobrow Shape Mascara garanterar 100 % perfektion och långvarig prestanda när det gäller brynsmink! Mer information: www.nanobrow.se

Nummer 2. Dior Diorshow On Set Brow

 • Storlek: 5 ml
 • Pris: lite högt med tanke på dess lilla storlek
 • Omdömen: Dior mascara har fått många positiva omdömen

Diorshow On Set Brow är en ögonbrynsmascara som innehåller 90 % naturliga ingredienser. Den ger en mycket bra färg, eftersom den ökar volymen på brynen på ett ögonblick, vilket ger ett naturligt slutresultat och en look som håller i 24 timmar på samma gång. Du kommer att älska den, särskilt om du är intresserad av vattenfasta formulor utan känslan av grova hårstrån. Nyanserna är ganska fina och de matchar de flesta naturliga brynhårsfärger.

Nummer 3. Lancome Sourcils Styler Brow Mascara

 • Storlek: 6,5 ml
 • Pris: lite överdrivet
 • Omdömen: Lancomes mascara har fått en hel del positiva recensioner.

Denna mascara är ett populärt val även om priset lämnar mycket att önska. Lancome Sourcils Styler Brow Mascara skapades i samarbete med Lisa Eldridge, en av de mest erfarna och respekterade professionella makeupartisterna. Brynmascaran förtjockar synligt brynen, betonar deras färg och framhäver ögonen. Den fixerar sminket ganska bra: den håller i upp till 14 timmar och den annorlunda spoolie-borsten gör ett bra jobb med att anpassa sig till dina bryn och gör sminkningen till en lätt uppgift. Det finns dock en nackdel: vi lyckades inte hitta en tillräckligt mörk nyans som skulle passa dem med svart, nästan svart eller mycket mörkbrunt hår och ögonbryn.

Nummer 4. Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara

 • Storlek: 7,7 ml
 • Pris: mycket högt
 • Omdömen: YSL-mascaran har fått relativt många bra recensioner

Ännu en ögonbrynsmascara som har skapats av en känd och högt ansedd makeupartist – Lloyd Simmonds. Det är en av de mest hållbara ögonbrynsmascarorna som nämns här: den håller i upp till 45 timmar på brynen, även om vi inte tror att någon vill bära smink så länge. Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara är ganska svår och tidskrävande att ta bort, eftersom man måste gnugga på huden. Dock är smink som håller så här länge utan tvekan användbart på modevisningar och fotograferingar där modellerna förväntas se felfria ut och sminket ska sitta kvar på huden under alla förhållanden. Tyvärr finns denna mascara endast i två nyanser.

Nummer 5. BENEFIT Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel

 • Storlek: 3 ml
 • Pris: högt
 • Omdömen: Benefit mascara får goda recensioner

Denna färgade ögonbrynsmascara är utrustad med en klassisk liten applikator som inte gör huden smutsig och dess vida borste kan klumpa ihop hårstråna och hålla ihop dem. Mascaran ökar onekligen volymen på brynen och stylar dem ganska snabbt. Den innehåller mikrofibrer som fäster vid håret och ger effekten av tjockare och mer uttrycksfulla ögonbryn. Dess andra fördel är att den är vattenfast och hållbar. Mascaran är dessutom ganska enkel att applicera. BENEFIT Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel finns i tio nyanser. Vissa menar att det är en stor fördel eftersom det garanterar ett perfekt urval av nyanser, andra menar att det breda utbudet gör det svårt att välja rätt färg eftersom de är för lika varandra.