Vacker blick med Cluster Lashes From Nanolash – DIY Lash Extensions!

Vackra och långa ögonfransar på 10 minuter? Det är varje kvinnas dröm. Tyvärr var Moder Natur inte särskilt generös mot oss alla i detta avseende. Det är dock värt att dra fördel av de tillgängliga lösningarna för att korrigera eventuella mindre defekter. Cluster fransar från Nanolash – gör-det-själv-kluster fransförlängning är en av dem!

Vad gör DIY Lash Extensions från Nanolash alltmer populärt?

Det stämmer att nästan alla kvinnor har experimenterat med olika ögonfransprodukter. Vanligtvis inkluderar det mascaror och balsam, som är tänkta att ge näring åt ögonfransarna och stimulera deras tillväxt. Tyvärr, med dessa typer av smink, kan effekterna vara tillfälliga eller visar bara efter lång väntan.

Ögonfransar är en av de viktigaste ansiktsdrag. Tack vare dem kan du inte bara framhäva ögonen utan också få utseendet att verka mer mystiskt och slående.

Fram tills nu verkade semipermanenta fransförlängningar den bästa lösningen. Kvinnor märkte dock snabbt att de inte bara var dyra utan också tidskrävande.

Därför har DIY Lash Extensions fått mer och mer uppmärksamhet på sistone! Dessa kluster fransar för självapplicering hemma har många fördelar. Bland annat:

  • mjukhet och lätthet – dessa färdiga klusterfransar för hemmaapplicering är omärkliga när de bärs;
  • de möjliggör enkel och snabb fransförlängning hemma – appliceringen tar bara 10 minuter;
  • hållbarhet – din fransstil kan hålla i upp till 5 dagar;
  • perfektion – gör-det-själv-kluster fransförlängning är designade för att perfekt imitera naturliga fransar.

Med tanke på alla dessa fördelar är det inte konstigt att så många kvinnor har bestämt sig för att ge DIY lash extensions för hemmabruk ett försök!

Vilka versioner av DIY Lash Extensions finns tillgängliga?

På webbplatsen av Nanolash, skaparen av DIY Lash Extensions, kan du hitta många versioner av klusterfransar för klusterfransar diy. De kommer i ett enda fall. Den innehåller 36 klusterfransar, i 8 stilar att välja mellan. I varje fall finns det 3 längder: 10 mm, 12 mm och 14 mm.

Dessa franskluster låter dig skapa en Hollywood Volume fransstil, men också en diskret version, perfekt för vardagsbruk.

Ett komplett kit för ögonfransförlängning hemma finns också att köpa. Utöver visparna innehåller den även andra tillbehör för att göra det enklare att hantera applikationen själv.

Förpackningen innehåller:

  • Nanolash bonder – denna svartfärgade lösning låter dig applicera klustret och förena din fransfärg;
  • Nanolash remover – denna lösning löser upp bonder och låter dig ta bort lösfransarna utan problem;
  • Nanolash sealer – den har du för att ta bort det klibbiga lagret av bonder;
  • ögonfrans applikator.
øyevipper i forlengelsessett

Hur applicerar man DIY Lash Extensions hemma?

Att applicera fransar kluster från Nanolash tar bara 10 minuter. Det spelar ingen roll om du har någon erfarenhet om hur man gör. Hela appliceringen börjar med ett lager bonder. Du måste vänta cirka 30-60 sekunder för att den ska bli klibbig. Använd sedan fransapplikatorn och applicera klustret under de naturliga fransarna, cirka 1 mm från fransraden. Sedan är det bara att belägga den färdiga med sealer.

I allmänhet tar det cirka 4 eller 5 kluster per enskild applikation, beroende på vilken effekt de vill uppnå. Hela fransstylingen ska hålla i upp till 5 dagar.

DIY Lash Extensions  – en nyhet i fransstyling

DIY lash extensions är en premium lyxprodukt som blir alltmer populär bland kvinnor. De mjuka, lätta ögonfransklustren gör det möjligt att slutföra applikationen på bara 10 minuter.

Du kan äntligen avstå från mötena på din skönhetssalong. DIY Lash Extensions är designade för Gör-det-själv-applicering hemma. Dessa franskluster är perfekt anpassade till ögats form och efterliknar naturliga fransar.

Med DIY Lash Extensions för hemmabruk kan vemsomhelst kvinna ändra sitt utseende på bara 10 minuter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *