Nanoil hårolja – sträva mot perfektion

Kvinnor vill vara vackra.

De investerar i sig själva och lägger pengar på kosmetiska och professionella skönhetsbehandlingar.

Det är ett intressant faktum att de lägger mycket tid och energi på sitt hår. Besök hos frisören varvas med besök på skönhetssalongen och nagelsalongen.

Vi går inte bara till frisören för att klippa eller färga håret. Vi bestämmer oss ofta för att genomgå behandlingar som ska förbättra hårets utseende och skick på nolltid, och dessutom öka dess lyster.

Det har visat sig att man inte längre behöver gå till frisören för att få en omfattande, förskönande behandling av högsta kvalitet.

Nanoil har uppfyllt kvinnors behov av vackert och friskt hår genom att ha tillverkat en produkt som tar lika god hand om håret som en superduktig frisör. Dessutom är det möjligt att göra på hemmaplan, utan tidsbokning och utan att behöva avsätta tid.

Nanoil hårolja – hur ser den ut?

Nanoil är en hårvårdsprodukt som hör hemma i badrummet. När du har upptäckt dess fantastiska egenskaper och många funktioner kommer du snabbt märka att den är oersättlig. Vi har aldrig tidigare skådat sådan perfekt hårvård.

Nanoil är en hårvårdsprodukt som säljs i en vacker, elegant flaska i tjockt glas. Den luktar riktigt gott. Svart glas är inte så vanligt när det gäller kosmetiska produkter, men den vackra flaskan är ändå ett intet jämfört med den revolution som kommer belöna håret redan vid det första användningstillfället.

Hårvård har aldrig varit så individanpassat!

Nanoil hårolja – varför är den så perfekt?

Nanoil är en perfektionist. Företaget vet att det inte finns någon enda ingrediens som kan lösa alla problem ett hår kan drabbas av. Nanoil säljs därför i tre olika versioner. De olika versionerna är framtagna för särskilda sorters hår och porositet.

Ingen annan hårvårdsprodukt har så bra detaljfokus.

Fokuset på hårtyper har gjort att Nanoil tillverkat tre sorters oljor, som passar tre olika hårtyper. Tack vare en noggrann analys av det mänskliga hårets struktur har Nanoil tillverkats i följande versioner:

 1.  Nanoil för hår med låg porositet – tjockt och starkt, men samtidigt oljigt, saknar volym, och är svårt att styla.
 2. Nanoil för hår med mellanhög porositet – delvis tjockt, ännu inte förstört, men problematiskt när det gäller styling och vård. Håret är trist, statiskt och faller av, och saknar livlighet och elasticitet.
 3. Nanoil för hår med hög porositet – uttorkat, skadat, skört, hårt, tunt och faller av. Topparna är ofta kluvna, och håret är flygigt och statiskt.

Nanoil hårolja – varför är det så effektivt?

Alla tre sorter är rika på naturliga oljor, som utvunnits och valts ut specifikt för att passa hårets porositet. Det är dock inte de enda positiva egenskaperna som Nanoil erbjuder. Hårolja innehåller många ingredienser som är nödvändiga för att vårda håret: keratin, lanolin, vitamin A och E, och flytande silke. Dessa ämnen gör håret vackert och främjar en hälsosam tillväxt. Nanoil erbjuder håret alla nödvändiga komponenter. Om håret berövas dessa komponenter tappar det sin lyster och livlighet, och skicket försämras drastiskt.

Nanoil hårolja – varför är det unikt?

Nanoil har dessutom en annan viktig hemlighet. Oljan innehåller två innovativa och unika ingredienser som vårdar folliklarna och främjar hårets tillväxt, och gör håret tjockare. Att regelbundet olja in hårbotten kommer att resultera i tillväxt av nytt och ungt hår.

Nanoil hårolja – varför är det så mångsidigt?

Det kanske är svårt att tro, men du får faktiskt välja hur du ska applicera Nanoil. Produkten erbjuder ett oändligt antal möjligheter.

 • Om du vill ge håret nytt liv, göra det tjockare, eller främja dess tillväxt kan du använda Nanoil i hår och hårbotten. Det bästa är att låta det sitta över natten och på morgonen tvätta håret med ett skonsamt schampo.
 • Om håret behöver näring och skydd kan du använda Nanoil i vått eller torrt hår, men undvik hårbotten. Du kan också använda Nanoil i kombination med balsam eller lotion för att förbättra dessas effekter.
 • Nanoil kan självklart ersätta hårmasker, och ge håret nytt liv från djupet. Applicera det en halvtimme innan du tvättar håret, både i håret och hårbotten.
 • Nanoil erbjuder också ett perfekt skydd om du använder det som balsam, och låter det sitta kvar i håret. Applicera bara Nanoil i vått hår efter schampo, så fungerar det som ett termiskt skydd. Om du applicerar det i torrt hår kommer du istället kunna tämja vilda strån och göra håret vackert på nolltid.
 • Nanoil är ett bra serum för att skydda uttorkade och kluvna ändar. Gnugga bara in en liten mängd i dem.

Man kan applicera Nanoil på ett oändligt antal sätt – allt hänger på dig och din kreativitet. Ingen känner ditt hår bättre än du!

Se mer: nanoil.se

16 Comments “Nanoil hårolja – sträva mot perfektion”

 1. Det är min första hårolja och jag måste erkänna att jag verkligen är nöjd Det luktar vackert men subtilt, redan efter första användningen var mitt hår mjukt och fuktat. Denna olja kommer att stanna hos mig för alltid

  Svara
 2. stor konsistens, lätt att applicera, snabb att tvätta ut även med ett milt schampo

  Svara
 3. Den svarta Redken fungerar mycket bra för mitt hår, men kanske en dag ska jag prova den här

  Svara
  • Jag köpte redken eftersom den var så fantastisk men tyvärr fungerade ingenting för mig. Det var för att underlätta styling och regenerera hår, och ja, håret ser friskare ut, men nästan ingenting förändras när det gäller styling. Jag är lite besviken ?

   Svara
 4. Efter inoljning ser mitt hår ut som om jag hade en dyr behandling gjord av ett proffs på salongen

  Svara
 5. Det är bra men det är allt. Jag använde det ett par gånger, håret var mjukt men efter några timmar från tvätt blir det platt.

  Svara
  • Tydligen valde du fel olja – jag hade detsamma eftersom jag köpte den för hög porositet och sae som din, mitt hår var platt och livlöst och det visade sig att mitt hår inte var så poröst som jag tyckte det var och då jag köpte nanoil för medium porositets hår och det var en träff! Jag använder det fortfarande och jag är väldigt nöjd med effekterna

   Svara
 6. Efter två appliceringar var mitt hår blankt och mjukt. Inget annat balsam har någonsin givit sådan mjukhet

  Svara
 7. Oljor för sminkborttagning ja men för hår – definitivt inte. Det här är väldigt tungt för mitt tunna hår

  Svara
  • Jag har inte tunt hår, men oljan vägde ner det ändå, men allt jag behövde var att byta appliceringsmetod och istället för att hålla oljan hela natten, tillämpade jag den bara i 2 timmar och det var mer än tillräckligt . Detta gjorde mitt hår bättre och lättare att styla och det fanns ingen överbelastning.

   Svara
  • hårolja förstärker svagt och sprött hår, skyddar ändarna och förhindrar sålunda splittring

   Svara
 8. en väldigt trevlig komposition om priset var lägre, skulle jag beställa det genast

  Svara
 9. Oavsett vad jag använde hade jag aldrig så glänsande och mjukt hår. Jag har alltid använt en hårmask av balsam (jag använde olika), det var mjukt och trevligt att röra, men det var alltid överbelastat, men tack vare att du använder oljan är allt ok och det stämmer bättre.

  Svara
 10. mitt medium porositet hår älskar nanoil

  Svara
 11. det fungerade inte så bra för mig, kanske jag borde ha valt en annan version, till exempel den för lågporositetshår men jag har den för medium, det är ganska dyr

  Svara
 12. Jag vet inte hur jag kunde skjuta upp håroljning i så många år att jag plågade mitt hår med balsam som bara dehydrerade det.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *