Hur får man ögonen att se större ut?

Vill du ha större ögon? Har du någonsin undrat varför dina ögon ser små ut, som om det är något fel på hur du använder smink? Du kommer inte bara få lära dig några grundläggande tips och tricks för att få ögonen att se större ut, utan du kommer också få lära dig vad du ska undvika när det gäller smink för ögonen. Vi använder ofta fel produkter på fel delar av ansiktet utan att inse att det kanske inte ser så bra ut.

GÖR DETTA

När det gäller smink för ögonen ska du alltid använda en bas. Det hindrar ögonskuggan från att bilda rynkor och färgen blir mer levande och pigmenterad. Det här är tiden för färgspelet. Använd lätt skugga för att förstora vissa områden, och mörkare färger för att göra dem mindre. När du använder en vit, krämig ögonskugga kommer ögonen stå ut och belysas. Applicera lätt ögonskugga i mitten av det övre ögonlocket, under ögonbrynet. På så sätt får du en omedelbar lyftande effekt, utan kirurgi eller Botox. Du kan också använda lite pärlemorsskugga eller en highlighter i ögonens inre hörn. Detta enkla trick kommer få ögonen att se ljusa, öppna och vakna ut. Den ljusa skuggan i de inre hörnen kommer få ögonen att verka som att de sitter närmare varandra. Om dina ögon redan är smala kan du hoppa över detta steg.

Ta en mörkare skugga, gärna i en varm ton, och dra den precis ovanför vecket. Låt den smälta in i huden så att övergången till själva ögat är naturlig. Det är ett perfekt sätt at ge din blick ett större djup. Om du använder en ögonskugga som är ljusare än ditt veck kommer du skapa en illusion av ett större område mellan ögonbrynet och vecket.

Applicera den mörka skuggan under den nedre ögonfranslinjen, så att ögat ser bredare ut. Det stora tricket för att göra ögat större är att använda vit ögonpenna på vattenlinjen. Använd svart mascara ändra från fransarnas rötter, fram till deras toppar. Ju längre fransarna är, desto bättre effekt får du. Försök att fokusera på ögonfransarnas toppar och yttre kanter. Glöm inte att applicera lite concealer för att täcka de grå cirklarna under ögonen.

GÖR INTE DETTA

Använd inte mörk ögonskugga nära ögonfranslinjen och uppåt, och inte hela vägen inåt. Även om du täcker hela locket med ögonskugga är det viktigt att inte lämna vecket bart, utan ögonskugga. Om du gör detta kommer det verka som att ditt ögonlock tar slut på samma plats som ögonskuggan gör det. Använd aldrig varm, mörk ögonskugga under ögonbrynet. Undvik att använda en svart ögonpenna på vattenlinjen. Det kommer gå ögat att se smalt och litet ut. Använd alltid mascara på de nedre ögonfransarna för att få ögat att se förlängt ut. Färgglad mascara, till exempel blå eller grå sådan, kommer inte ge dig stora, ljusa ögon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *